11.01.08
23:07
Взех си http://www.4fitnessbg.com/profile/premium-pro/ кажете как и кога е най-добре да го пия. Аз съм 190 см. 83 кг... Не съм много на Ти с протеините и искам да получа съвет от по-напреднали :)
12.01.08
01:03
30 преди и 30 след тренировка
12.01.08
09:26
Минимумът е 30гр протеин (не сухо вещество) 1 час след тренировката. Ако вече може да си позволиш да пиеш по повече през деня, варианти са като втора закуска (пак същата доза) и/или 30-60 минути преди да тренираш.
Има и по-добри, но ще върши работа! Ако не взимаш никакви добавки преди тренировка моя съвет е да го пиеш 1 час преди и 1 час след нея. В нетренировъчни дни 1 доза сутрин на гладно, или смесено с 1 кофичка кисело мляко и 5-6 лъжици овес ;P
Значи, общо-взето, да пия по 30гр. 1 час преди и след тренировка и по една доза сутрин преди закуска (аз обикновено не закусвам така че ще ми е лесно).
Правилно, но ако не ти е проблем можеш да пиеш и още една доза следобед в нетренировъчен ден.
Аз пия същият с фкус на ябълка и ванилия,
В тренировъчен ден: 30гр.сутрин,30мин.преди тренировка и веднага слет нея.
В почивните дни 3х30гр.м/у храненията(и съм доволен от него)
Мерси много, момчета. Наистина съм ви много благодарен. :)
А, можете ли да ми кажете горе-доло какво е най-добре да ям? Знам че в яйцата, обезмасленото мляко, пилешкото, изварата, плодовете и ядките има много белтъци и въглехидрати. Нещо друго има ли?
По принцип този ? трябва да го зададеш в др.раздел,но най-мн.белтачини има в месото(и най-мн.в телешкото)риба,яица и млечни продукти,но щом искаш да качваш ти трябват и въглехидрати и мазнини(за предпочитане са растителните мазнини)Най-добре яж по малко,но по мн.пъти на ден и да знаеш закускат е мн.важна!
Успех!