23.12.04
03:55
Защо ги няма на офицялния уеб сайт на Universal :arrow: http://www.universalnutrition.com/
Да не би да са спряни от производство и тук в България каквито запаси има да се продават :?
П.с: ако грешката е в мен и не съм ги видял, моля за извинения и да ми дадете точен линк от офицялния им сайт, към тях ако може 8)
Аз също ги пия 2700, но отпечатания срок, освен ако не е фалшив - не е изтекъл. Сигурен съм, че ги има в каталога на Universal, просто на сайта са разгледани само някои продукти.
P.S. Видяхте ли го онова животно в рекламата за Animal сериите какви крака има?? :shock:
Universal :arrow: OTHER PRODUCTS
Amino2700 се продава само в Хърватия, Унгария, Румъния, България и Литва
23.12.04
10:33
Universal ги произвеждат само за източна Европа! :shock: Иначе съм доволен от тях.
А, някои има ли идея зашо само в тези държави :?: :roll:
Universal Amino Tech сигурно ще е по-добро от Universal Amino 2700 щом си го предлагат на техния пазар, или Universal Amino 2700 ще е по-доброто защото го изнасят само :?: :?
25.12.04
15:31
Тея 2700 са за кофата! То кат’ погледнеш етикета си пише - глутаминова киселина вместо л-глутамин, няма АКРВ......
der_meister, значи да разбирам, че Universal Amino Tech е по-добро така ли :roll:
аз съм сигурен че в каталога на Universal, 2700 ги няма! защо - според мен има нещо в тая работа и вместо да гадаем ви препоръчвам на 2900 Genesis. струват с 3 лв повече ама са добри!
Успехи
25.12.04
22:10
der_meister, значи да разбирам, че Universal Amino Tech е по-добро така ли :roll:
за амино тех не знам от тях не съм си взимал, но съм изпил няколко кутии 2700, вярно евтини са ама по-добре за тези пари един по-качествен протеин и това е :D
“Тея 2700 са за кофата! То кат’ погледнеш етикета си пише - глутаминова киселина вместо л-глутамин, няма АКРВ......”
Глутаминова киселина и Л-глутамин са едни и същи наименования на една и съща аминокиселина. “Л” пред всяка аминокиселина означава че е със ляво въртяща структура. Има и “Д” стрултура, но нея няма да я видите в състава на амините, тай като е токсична и никой не прави продукт с нея!
Така че споко!
[quote author=“aeshna”]”Тея 2700 са за кофата! То кат’ погледнеш етикета си пише - глутаминова киселина вместо л-глутамин, няма АКРВ......”
Глутаминова киселина и Л-глутамин са едни и същи наименования на една и съща аминокиселина. “Л” пред всяка аминокиселина означава че е със ляво въртяща структура. Има и “Д” стрултура, но нея няма да я видите в състава на амините, тай като е токсична и никой не прави продукт с нея!
Така че споко!
Явно са за кофата:
Л-глутамин не е глутаминова киселина, а нейно производно със -CONH2 група на края на радикала, а не -COOH както глутаминовата киселина. Както и Л-аспарагин не е аспарагинова киселина... Бъркаш биохимичното наименование глутаминовата киселина - Л-ГЛУТАМАТ с Л-глутамин!
26.12.04
11:44
моето лично мнение е че съотношението цена качество за продукта амнино 2700 е много добро.При мене имаше голям напредък,докато ги приемах.
8)
Да ви кажа честно от АК-те на MLO винаги съм бил най-доволен. Взех си най-малката кутия 2700 на Universal, за да ги пробвам и не мисля, че са лоши, но зависи за каква цел. Според мен Anabolic amino 5300 на MLO са добри, но са доста скъпи.
Няма ли някой, който да е ползвал Universal Amino Tech да си каже и той мнението :?: :wink:
[quote author=“Slade”]Да ви кажа честно от АК-те на MLO винаги съм бил най-доволен. Взех си най-малката кутия 2700 на Universal, за да ги пробвам и не мисля, че са лоши, но зависи за каква цел. Според мен Anabolic amino 5300 на MLO са добри, но са доста скъпи.
Стига си дразнил а кажи за какво смяташ, че са добри. Анаболик аминото на ЕмЕлОу ясно, че са за качване, интересно ми е за поддържащи ли ги имаш 2700?
Да според мен са по-скоро поддържащи, но още не мога да кажа със сигурност (експериментирал съм ги само за един месец). Нещо като че ли не ми действат така добре на масообразуването както MLO-то. Като си взема пак буркана на 5300 ще сравня дозировката на всяка от аминокиселините и особено BCAA-то с тия на 2700 и ще мога да кажа вече със сигурност дали имам сериозно основание да смятам, че 2700 са по-скоро за поддържане, отколкото за качване.
То всичко си зависи от дозировката - някои могат да взимат по 12 хапчета 2700 на ден и пак да качват, но така се губи икономическата изгода от по-евтиния продукт ;)
MLO 5300 Anabolic Amino:
L-Isoleucine - 803 mg
L-Leucine - 1727 mg
L-Valine - 744 mg
L-Lysine - 1387 mg
Methionine - 550 mg
L-Phenylalanine - 533 mg
L-Threonine - 731 mg
L-Alanine - 869 mg
L-Arginine - 450 mg
L-Aspartic Acid - 1412 mg
L-Cystine - 444 mg
L-Glutamic Acid - 2311 mg
L-Glycine - 262 mg
L-Histidine - 237 mg
L-Proline - 644 mg
L-Serine - 575 mg
L-Tyrosine - 612 mg
Universal 2700:
L-Isoleucine - 453 mg
L-Leucine - 815.5 mg
L-Valine - 371 mg
L-Lysine - 696.8 mg
L-Methionine - 169.9 mg
L-Phenylalanine - 313.5 mg
L-Threonine - 313.5 mg
L-Alanine - 324 mg
L-Arginine - 274.5 mg
L-Aspartic Acid - 717.8 mg
L-Cystine - 209.1 mg
L-Glutamic Acid - 1049.6 mg
L-Glycine - 135 mg
L-Histidine - 194 mg
L-Proline - 529.7 mg
L-Serine - 524.2 mg
L-Tyrosine - 283.3 mg
L-Ornithine HCL - 134 mg
Ако съм сбъркал нещо ще ме извинявате, за таблицата на МЛО не отговарям защото я клопирах.
В момента пия 2700цата на 2/4/4/2 (12) тренировъчен и 2/2/2/2/2 (10) нетренировъчен ден, доволен съм, но се замислям дали няма да си набавям подобни дози Амино от МЛО-то за по-малко от 1.90лв на ден (по 16 стотинки таблетката излиза в 350 разфасовката (55лв))...
1. Пропорциите не са едни и същи според етикета.
2. Амино 2700 излизат малко по-изгодно (до колкто си спомням, когато ги смятах)
3. 2-те марки се внасят и пакетират от SNC и забележете имат абсолютно един и същи вид.. сравнявал съм два хапа и имат абсолютно същият вид..
4. Пил съм ги и двете едно след друго.. и не съм забелязал никаква разлика..
В общи лини.. изберете по-евтиния вариант.. защото имам съмнения че са с един и същи състав (поредната машинация от страна на SNC)
Ако търсите качество.. поръчвайте си ги от USA…