15.01.08
21:39
Чудих се къде точно дали тук или в Общи тема да го пусна пък накрая теглих чоп и ето :) .
Интересно ми е кой или какъв дезодорат/стик/парфюм ползвате и доволни ли сте от него ? Споделете мнение кое е по ефикасно стик или дезодорант и коя марка ? Кой е любимивият ви аромат ? Ей такива нещица , да става дискусия ;) .
Аз лично винаги съм ползваш Str8 и съм горе долу доволен макар че вече е време да за смяна на марката :) .
Сега мисля да пробвам някои стик но нямам идея кои е добър .
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 02.05.11 06:42.
15.01.08
22:13
Стик скоро не съм взимал. На Adidas съм от доста време. Дезодорант обикновен, не от тия белите дето остават по дрехите. Невероятни са и всички аромати ми харесват.
Преди 2 месеца някъде си взех Str8 и ми се струва, че нещо не е като преди. Иначе и на него съм му фен.
15.01.08
22:17
Nivea / Nivea / Calvin Klein.
@Георги Гайдов има такова нещо , преди бяха по силни, сега ... нещо ги разводниха .
@Димитър Михайлов някакви отзиви за nivea-та :) ?
16.01.08
08:04
Лошо за продуктите на Nivea не мога да кажа, като това е гарантирано 100% потребителско мнение. Харесва ми цялата им гама продукти, като все пак мога да кажа, че има и изключително успешни български аналози. Но вече излизам от сегмента, който обсъждаме, затова няма да задълбавам.
Дезодорант на Юнайтед Калърс ъф бенетон - Колд, парфюм на Диор - Фаренхайт (около 6 години го ползвам, просто ми е любим)
Тези неща в залата не ги ползвам :) Понякога кожата ми става чувствителна и ползвам стиковете на адидас, но нещо не са много трайни.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 16.01.08 08:11.
афтършейв - в момента str8, мисля че е черната кутия
дезодорант - от много години малиция спорт сивата
парфюм - хюго бос селекшън в момента
Парфюм ползвам Hugo Boss Selection и мислех да си зимам XY,но леля ми ме зарадва с един Oriflame Eclat и от него съм доста доволен-дълготраен хубав аромат има :) .Дездорант не ползвам никакъв,а афтършейв-пак Oriflame Eclat,но нещо не съм доволен от него!Повече ми харесва на Viking Sensitive with Aloe ;)
казано от Стоянчо на 16.01.08, 08:10:
Дезодорант на Юнайтед Калърс ъф бенетон - Колд, парфюм на Диор - Фаренхайт (около 6 години го ползвам, просто ми е любим)
Тези неща в залата не ги ползвам :) Понякога кожата ми става чувствителна и ползвам стиковете на адидас, но нещо не са много трайни.
Колко пари излиза Фаренхайта ? Че ми се виждат доста над 50 лв за парфюм.Както и да е не искам да ти правя сметка на парите :roll:
Аз дезодорант ползвам Адидас, Стрейт и Карлос Моя . Доволен съм като цяло :)
П.П. Неска имам нещо като юбилей - 2 години във форума :lol:
Незнам дали му е тук местото да повдигна въпроса за стиковете и рол-он но преорачвам да се поинтересувате за вредата от тях, или по точно от алуминия който съдържат.
Аз лично ползвам солни кристали. Ер истина е че не спират на пълно потенето но елиминират миризми и не оставят никакви петна по дрехите. За парфюм - Lacoste Essential - един от малкото парфуми от който не ми е омръзнал за 5-6 месеца.
Вчера се разхождах из магазини и влязох в една парфюмерия.Миризмата на парфюмите Adidas направо ме опияниха сега като си свърша сегашния ще си купя adidass много ЯК те са няколко вида черен червен и още някъф :)
казано от BOR на 22.01.08, 13:19:
Аз лично ползвам солни кристали.:
Солни кристали?
Може ли малко повече информация?
Честит юбилей. :)
Колко интересна тема, някъде може и пишките да си премерим :)
А сега по темата:
парфюм: Никога не ползвам само един... Винаги имам поне 2-3, които редувам в някакви периоди, както го почуствам. В момента са:
- Armani Mania
- Armani Acqua Di Gio
- John Varvatos (този го ползвам предимно зимата и не мога да го изпръскам от 2 години
дезедорант: Тук съм изключително постоянен и от 5,6 години не съм го сменял:
-8х4 Unity изключително свеж, ненатрапчив и в същото време защитаващ от лошите миризми.
афтършейв балсам:
- Bronnley - на пръв поглед е малко скъп, но е двойно по-голям от Nivea и по-добър не съм виждал никога...
казано от С7АЛК3Р на 23.01.08, 10:06:
Солни кристали?
Може ли малко повече информация?Честит юбилей. :)
Хмм и на мен ми е интересно как ги ползвам тия “солни кристали” :bug: Мнението не е мое , въобще какви са тия неща
казано от BOR на 23.01.08, 13:34:
казано от С7АЛК3Р на 23.01.08, 10:06:
Солни кристали?
Може ли малко повече информация?Честит юбилей. :)
Хмм и на мен ми е интересно как ги ползвам тия “солни кристали” :bug: Мнението не е мое , въобще какви са тия неща
За да не говоря празни приказки ви насочвам към страницата на производителя
http://www.thecrystal.com/crystal_story.cfm
Надявам се това да не се преме като вид реклама, а по скоро като информативно средство. Държа да отбележа че нямам никаква вързка с горепосочената фирма (с изключение на факта че ползвам неин продукт) и че има и други фирми които предлагат въпросните “минерали”.
казано от GH0$T на 23.01.08, 21:03:
Ммм я кажи нещо ориентировъчна цена на тея кристали ? Заинтересова ме :) .
Ами аз моя стик го взех за към $7 (ако не се лъжа на сайта май видях и цена някъде) од едно магазинче за “натурални” продукти, но не съм осведомен дали го има и в БГ вече този продукт. За сметка на това ако потъсиш в нета има много предлагане. Е ще се оскъпи малко заради доставката ама като вземеш на предвид че наистина стига за 1 година мисля че си заслужава.
29.01.08
10:42
Аз лично за против изпотяване ползвам на Жилет или на Менен.
За парфюмите които съм имал малко мнение да изкажа:
1.Bvlgari Aqua (тва ми беше първият и е супер)
2.Chic на Carolina Herrera (малко тежък, но е добър, много траен)
3.Boss (едно топче, зеления не ви го препоръчвам)
4.Acqua Di Gio - Giorgio Armani (как се подлъгах да си го купа незнам ::angry:: )
5.Trussardi Inside (сега в момента съм с него и е номер 1 :::smile:::)
казано от Стоянчо на 16.01.08, 08:10:
Тези неща в залата не ги ползвам :) Понякога кожата ми става чувствителна и ползвам стиковете на адидас, но нещо не са много трайни.Колко пари излиза Фаренхайта ? Че ми се виждат доста над 50 лв за парфюм.Както и да е не искам да ти правя сметка на парите :roll:
ок.95лв. за 50мл.
29.01.08
12:36
FAHRENHEIT Dior 100 ml Tестер 88 лв.
FAHRENHEIT Dior 32 - 50 ml 67 лв.
FAHRENHEIT Dior 32 - 100 ml 112 лв.
Мнението беше редактирано от AdDicTed. на 29.01.08 12:41.
Доста съм взимал. Лятото си зех например адидас (мъжки) спортния модел и не бях чак толкова доволен. Ся съм с Rexona(for men) и съм доста доволен. Иначе парфюми само ако ходя някъде дето няма се изпотявам. Там Карлос мойа м ие любим ;) . За душгелове Деним :)
30.01.08
08:17
Парфюми съм имал всякакви - Armani, Celvin Klein, Herrera, Yves Saint Laurent, Bvlgari, Hugo Boss, Trussardi (мъжкият Inside е невероятен аромат), Christian Dior, Jean Paul Gaultier, Lacoste и въобще каквото се сетите. Много съм имал и пробвал. Стикове ползвам на същите фирми.
Текущо: парфюм CK, стик Herrera.
Следващият набелязан парфюм: Kenneth Cole - Black (купух го наскоро за подарък, но е невероятен аромат, трябва да се притежава и лично :))
Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 30.01.08 08:25.
30.01.08
16:51
Парфюми съм имал всякакви - Armani, Celvin Klein, Herrera, Yves Saint Laurent, Bvlgari, Hugo Boss, Trussardi (мъжкият Inside е невероятен аромат), Christian Dior, Jean Paul Gaultier, Lacoste и въобще каквото се сетите. Много съм имал и пробвал. Стикове ползвам на същите фирми.
За Inside-a сме на едно мнение ::smile::
02.02.08
18:32
Извинявам се за офф топика, но исках да попитам някой ползвал ли е Attitude на Armani, защото исках да си го поръчам, а не ми се чака тестера, и ако го харесам още толкова за парфюма, а и ако някой знае каде го има в Пловдив ...
П.П. Addicted, защо мислиш така за Di Gio, какво не ти хареса в него ?
Мнението беше редактирано от difference на 03.02.08 18:30.
02.02.08
19:51
По добре си го поръчай от нета. Няма смисъл да плащаш наема на магазините у Пловдив :)
В момента ползвам дезодорант Adidas, против изпотяване Rexona (Sport Instinct) не е лош. :-)
Афтършейв - Denim Black.
Парфюм - Givenchy Gentleman.
Яяя темата каква станала а аз се забравям да и хвърля 1 поглед :) .
Взех си Рол Он на Адидас но имам още маалко Стр8 и като го свърша ще тествам това чудо рол он-а :) .
Гледам че казвате и автършейв-а , аз ползвам Нивеа сенситив балсам - няма никакър аромат и е за чувствителна кожа , върши ми перфектна работа .
Парфюм имам някакъв Iceberg или нещо подобно , време е за промяна че почна да ми писва :) .
Ще хвърля едно око на солите ;) .
Аз си ползвам Davidoff Champion стои си в сакчето в залата. :)
01.05.11
21:49
честно казано колекция от парфюми ми е дълга,стикове не ползвам,дезодорантите само лятото!Преди си ги купувах от безмитната зона между България и Турция-разликата с местния български пазар е огромна!Даже в така наречените бутикови магазини не можаха да ми предложат парфюм,който да издържи поне 3-4 часа без да изветрее.Имах един френски парфюм подарък,който миришише и след като си изпера дрехите!
02.05.11
05:13
Ей тези неща дето се мацате и пръскате с тях ,не знам как ги наричате,ама пада силата от тях!
казано от DeadManWalking на 02.05.11, 05:13:
Ей тези неща дето се мацате и пръскате с тях ,не знам как ги наричате,ама пада силата от тях!
Ти верно си от няква пещера :D :D :D
02.05.11
05:39
Ти ‘па си с аватар на Джъстин Бийбър!
02.05.11
12:27
Използвам ролков дезодорант на Amway (около 20лв струва НО стига за 7-8 месеца) и просто няма вариант да миришеш на пот.
Парфюми - One Million и Dreamer