Fyre или Lipo 6x

17.01.08
22:22

От скоро чета форума и се обогатих със знания :-), но все още се колебая и реших да питам хората с опит :-).Аз съм на 17 г. , 185см и съм 93 кг искам да смъкна най-малко 10 кг, но около нас няма фитнес пък и не ми остава мн време и за целта си купих кростренажор,но само с него не става и за това искам да попитам кое ще ми помогне повече със смъкването на кг Fyre или Lipo 6x.Аз съм мернал око на това но ако някой може да ме посъветва нещо друго ще съм благодарен.За жалост хранителния ми режим хич не е добър старая се да го оправя.Мисля 2-3 месеца да си тренирам в къщи и да пия предложен от вас бърнър и след това след като съм смъкнал достатъчно кг и вече имам време в края на учебната година да тръгна сериозно на фитнес но за целта първо мисля да сваля килцата :-)
п.п.  Моля продуктите който предлагате да са от порядака до 100лв защото бюджета ми не позволява повече :-) и за това немога да съчетая няколко продукта примерно Spyce и Fyre

Темата беше редактирана от Alex на 17.01.08 23:52.

17.01.08
23:57

Все тая щом като:

хранителния ми режим хич не е добър

Виж това и ще разбереш, кое от двете предпочитам аз:

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/30234/

18.01.08
00:01

Е да но казах старая се да го оправя.И ще го направя !!! :) Добре според това което каза да разбирам че Lipo 6x не е добър ??? Ами какво смяташ за Fyre ???

18.01.08
00:04

Един съвет - докато не го изпипаш, не си купувай бърнър.Когато този момент настъпи - FYRE е отличен избор.

18.01.08
00:05

окс мерси мн ще изпипам нещата :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1