16.01.08
20:15
искам да ви питам има ли наистина такова нещо като обезмаслено сирене
навсякаде съм търсил ама дори и не съм виждал ?
им аз съм виждал в магазина..скъпо е по-добре извара според мен
вкуса му е като мм нз как да ти го опиша абе не е лошо :) сиренето не се рони ами е такова като кашкавал самоче бяло и по меко и безслоно :)
16.01.08
20:42
някаква фирма да ми кажеш която произвежда такова
“Olympus” е производителя, а “модела” на сиренцето се казва Talia - търси го в Билла...малко като описание на кола стана :)
17.01.08
09:56
да ама на вкус е гадна
искам да ви питам има ли наистина такова нещо като обезмаслено сирене
навсякаде съм търсил ама дори и не съм виждал ?
В много магазини има Свежо сирене, така се казва продукта, обаче на коя фирма беше ..... аа, беше на фирма Хелиос, да. Има и свежо сирене с подправки. Буцата е опакована в мека бяла опаковка, обезсолено е и е с масленост 8%. В Кауфланд пък има сирене без холестерол, мисля, че и в Пикадили има такива сирена. Не знам марка, просто търсиш и питаш служителите. А преди няколко дни открих едно съвсем нормално саламурено сирене, че е с 18%, а не с обичайните над 25-30. Казва се Албена и като си го изкиснеш, става ок.
17.01.08
18:16
яжте извара , за какво ви е това обезмаслено сирене ? :coolsmile:
да ама на вкус е гадна
И какво и е гадното? Ще я овкусявате с разни неща. Аз и слягам мляко и от онези рзтворимите сокчета на прах, те нямат захар. Става като плодово кремче.
А то пък обезмасленото сирене, представям си колко е вкусно...малко повече от тебешир сигурно.
18.01.08
06:40
Начи в степовете според теб нема захар така ли??Аз не мисля така !!!В млякото има лактоза !!по добре с сол и чубрица си я прави става мн добро !!
18.01.08
09:24
Начи в степовете според теб нема захар така ли??Аз не мисля така !!!В млякото има лактоза !!по добре с сол и чубрица си я прави става мн добро !!
В степовете има подсладители няма захар !