Предстоящо чистене

18.01.08
09:40

Във връзка с това, че скоро реших предстоящото пролетно почистване на мазнини да бъде някак с по-изразен ефект (ок.10 килограма) възникна един съществен въпрос и ще съм ви благодарен за съветите. Имам опит със свалянето, но по-скоро съм си вадил изводи от грешките, които бях допуснал, защото за ок.4-5 месеца свалих ок.25-28 килограма и нещата някак си се послвякоха. Вече минаха ок.3-4 години от тогава, като през всяка една от тях се стараех да качвам колкото се може по-чиста мускулна маса и в периода за качване трупвах ок.4-5 кила и на пролет-лято ги свалях. Наясно съм горе-долу за режима, който ще спазвам, още не съм изчислил прецизно, но когато му дойде времето, а това ще да е някъде края на март. Също така свалянето няма да мине и без добавки нито без кардио, но аз обичам кардиото и това не е проблем, чакам отзиви от някой бърнъри (като fyre например). След може би ненужно дългото въведение искам да попитам на веднъж ли да изчистя до дупка (ок.10кила) или на 2 пъти с някаква малка пауза и тогава евентуално да паднат малко повече от 10 кила?

18.01.08
10:08

НВД с повечко протеин за около 1 месец и после carb cycling да не изгориш ММ.

18.01.08
12:01

Може да е смешен въпроса,но какво е carb cycling ?

18.01.08
12:12

Ако не ме лъже паметта това е въртене на дни с висок, нисък и никакъв прием на въглехидрати.

18.01.08
18:45

Да, точно така, режима е много добър и ефикасен при застой по време на НВД.
Има няколко варианти, единия го описа @Стоянчо, другия е:
високо въглехидратен
умерен
ниско

DC

18.01.08
22:06

Може и моя въпрос да е смешен - но тук идва питането как да става самото въртене ?
Кои дни да са високовъглехидратни,кои умерено, кои да са нисковъглехидратни?
Емзо, давай - ти си ;)
Има търсачка нали ?

Мнението беше редактирано от emzo на 18.01.08 22:17.

Общо взето имаш няколко възможности. 1-2-3-2-1-3 ; 3-1-2-2-1-3 ; Абе общо взето пробвай ако ти се занимава :)

18.01.08
22:48

http://www.bodybuilding.com/fun/par30.htm тази статия дава доста подробности. Аз лично ще опитам 100%, само че първо още ще трупна :)

Заеми се сериозно обаче и внимавай. Такъв режим трудно се изготвя. А е важно да е колкото се може по - точен.

19.01.08
06:43

Тоя carb cycling ще го използваш после зада излезеш от застоя на нвд-то или с него ще си сваляш направо ? И възможно ли е с него да се сваля ?

Мнението беше редактирано от Ален Божинов на 19.01.08 06:44.

19.01.08
07:37

казано от Георги Гайдов на 18.01.08, 23:07:

Заеми се сериозно обаче и внимавай. Такъв режим трудно се изготвя. А е важно да е колкото се може по - точен.

х2 !
Много е важно, да е правилно изготвен, като трябва да няма ‘криввания’ от режима.Той не е труден и не би следвало да има такива.
Използвайте търсачката, аз съм пускал линкове към статиите за 2та вида въртене.Те са сходни, но този на ти-нейшън някак си ми допада повече.

В бб.ком има и калкулатори за по-мързеливите ама са в imperial metric system.

19.01.08
08:04

Благодаря за съветите! В името на целта нещата ще ги изпипам максимално и ще пусна “плана-разработка” за одобрение преди да започна режима.
@alleN—> ще чистя направо, не говоря за застой.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1