Във връзка с протеина.

FL

18.01.08
11:50

Ами понеже съм студент и водя доста нездравословен режим на хранене :> . Да попитам може ли да си взема протеин просто да си го включа към яденето поне да си подобря здравето....колко пъти да го приемам на ден.. при положение,че ходя два-три пъти максимум  на фитнес в седмица.

FZ

18.01.08
13:26

казано от flame1 на 18.01.08, 11:50:

Ами понеже съм студент и водя доста нездравословен режим на хранене :> . Да попитам може ли да си взема протеин просто да си го включа към яденето поне да си подобря здравето....колко пъти да го приемам на ден.. при положение,че ходя два-три пъти максимум  на фитнес в седмица.

Можеш да .Кажи какъв протеин мислиш да си вземеш?

18.01.08
14:55

Разбира се, че можеш, ако е за преди и след тренировка - суроватъчен, а ако не е - млечно яйчен. При всички случаи си пий сутрин  една доза (независимо кой си избрал), ок.1 час преди и след тренировка (суроватъчен), като следобедна закуска и преди лягане (особено удачен е млечно-яйчния, не, че не може и суроватъчен).

FL

19.01.08
09:35

Съжалявам за късният ми отговор. Значи много ви благодаря за отговорите. Ами ако имам възможност само един вид протеин да си взема - млечно яйчен/суроватъчен - кой да взема. Да споменах, че имам възможност да тренирам два-три пъти в седмицата, но това е доста относително. Имам в предвид, че има седмици в които тренирам 5 дена от тях/както и има седмици в които едва веднъж се потя във фитнес залата... М-да несериозно :). Има и седмици в които за сметка на малко присъствените ми дни в залата аз тренирам в домашни условия- лицеви+коремни :>.

19.01.08
09:40

Може би съм пристрастен, но аз съм за суроватката :) Все пак има седмици, в които сам каза, че имаш и 5 посещения.

FZ

19.01.08
11:24

казано от flame1 на 19.01.08, 09:35:

Съжалявам за късният ми отговор. Значи много ви благодаря за отговорите. Ами ако имам възможност само един вид протеин да си взема - млечно яйчен/суроватъчен - кой да взема. Да споменах, че имам възможност да тренирам два-три пъти в седмицата, но това е доста относително. Имам в предвид, че има седмици в които тренирам 5 дена от тях/както и има седмици в които едва веднъж се потя във фитнес залата... М-да несериозно :). Има и седмици в които за сметка на малко присъствените ми дни в залата аз тренирам в домашни условия- лицеви+коремни :>.

Суроватъчен

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1