18.01.08
15:06
Кафето със захар ? със повечко захар ? или без захар ? ... моля аргументираите отговорите си :Д
мерси много :)
18.01.08
15:35
казано от stelt0 на 18.01.08, 15:06:
Кафето със захар ? със повечко захар ? или без захар ? ... моля аргументираите отговорите си :Д
мерси много :)
С подсладител Stevia - капки на ON
казано от stelt0 на 18.01.08, 17:56:
защото ?? захарта вредна ли е ? какво й е ? ;)
Не е полезна, излишна е. Но чак до такива крайности няма смисъл да се стига (освен ако целта не е стриктно следвана).
ще използвам темата, за да питам и аз нещо. купих си един подсладител от тези на малките хапченца, реших да заложа на българското и разбира се сгреших. ползвам го изключително рядко, само като пия чай(кафето го пия без захар), но остават едни такива като люспи, явно не се разтваря добре във вода ... някой ако ползва нещо подобно и му се разтваря добре, да сподели, моля.
Кафето ли ? Чисто, искам като го пия да му усещам добре вкуса.
@Flask - след малко ще редактирам поста и ще пиша какъв подсладител ползвам.Разтваря се идеално.Немски мисля че беше.
—-
Huxol - съдържа захарин.Стойности за 1 табл. са 0.0001 нещо си :)
Мнението беше редактирано от emzo на 18.01.08 19:23.
Чувал съм че кафето със захар “изсмуква” калций от костите.Това дали пия кафето със захар или без за мен не е проблем тъй като въобще не пия кафе.
@emzo, точно между него и този български боклук се колебаех... прецених, че не може да сме толкова некадърни, та един подсладител да не можем да направим като хората. уви ... утре ще отида да си купя немския :)
Аз съм чувал,че захарта неутрализирала част от общия процент кофеин в едно кафе.
Иначе по темата,аз едно време го пиех без захар,сега изобщо не пия кафе.
08.02.08
20:43
Da ne ste p..ki da piete kafeto sledko ve! (bilo to i s podsladitel) Slu6aite Emzo.
A sega malko faktologiq: Kafeto stimulira kortizola, kafeto sas zahar stimulira kortizola s 200%!