Mega Whey GNC

19.01.08
01:22

Здравейте на всички. Днес си взех един протеин-Mega Whey GNC Pro Performance.2275гр за 49$ .Аз в момента сам в САЩ. Беше на нещо като разпродажба, затова мисла че тази цена е доста изгодна. На опаковката пише че трябва да се пие 65гр. един час след тренировка и ако искам 3 часа след като последно сам го пил. Ама нещо не ми вдахва доверие.Някой вземал ли е от този протеин и доволен ли е от него? И как трябва да го пия , защото не ми се вярва че трябва да го пия един час след тренировка. И това 65 гр не  е ли много за една доза? На протеините които сам вземал на опаковката винаги е пишело че траиноста им е поне до  1-1.5г., а на този пише че е до юли тази година.Това добре ли е.Благодаря ви предварително.

19.01.08
08:19

1 час е нормално след тренировка. Дозата е голяма, да не си объркал нещо сметките. Що се отнася до трайността, до тогава ще си го изпил тамън 2 пъти, особено ако дозите са му такива :)

19.01.08
22:02

Мисля че не сам обаркал нищо. Ето линк кам сайта където е този протеин. Аз започнах да го пия както сам пил други протеини преди това-1 час преди тренировка и веднага след тренировка. Искам ако има някои който е пил от този протеин да ми каже какво мисли и дали наистина трябва да се пие по 65 гр.

http://www.gnc.com/product/index.jsp?productId=2133635&cp&sr;=1&origkw=mega+whey&kw=mega+whey&parentPage=search

19.01.08
22:15

Еми толкова ... 1 доза е 65гр В нея има 40 гр протеин, т.е. 61%
Пий го ако искаш веднага след тренировка.

MO

19.01.08
22:15

хаха еми то е логично че щом е до юли тая година за т’ва е на разпродажба ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1