Weight Gainer 1850

19.01.08
18:02

Здравейте !

Имам и още един въпрос ... та значи един фитнес инструктор ми направи програма за тренировка и ми каза да взимам  Explode Mass Gainer (1кг-18 лева) 3 пъти на ден като си разтварям във вода по 2 супени лъжици с връх от гейнера и аз го пих известно време после продавача ме посъветва да си вземам Weight Gainer 1850(2кг-40лв) защото бил Американски и по-добър - с някакъв си ензим за по добро усвояване.И като го взех чета на опаковката  “ДОЗИРОВКА: 3 мерителни лъжици (400г) да се разтворят в 700-800 мл вода ” И си викам аз преди взимах по 6 супени лъжици на ден а те със сигурност не са 400г ... Ако някой може да ми каже наистина ли по толкова трябва да се взима щото ако е така ще ми излезне много солено. 

Искам да ви питам какво можете да ми кажете за този гейнер Weight Gainer 1850 http://www.gnc.com/sm-gnc-pro-performance-weight-gainer-1850-french-vanilla—pi-2133628.html някой ако знае нещо или още по добре ако го е пил да сподели.
Също така кой да предпочета ако трябва да избирам между него и Explode Mass Gainer ?

Благодаря предварително !

LA

19.01.08
18:29

Хубавият гейнър трябва да има минимум 50-60 гр протеин в доза и най-майлко 80 гр въглехидрати,не е хубаво да има повече от 20гр захари в доза. За много слаби хора количеството на въглехидратите можде да бъде и мехду 150 и 200 гр в доза. Аз се учудвам, ти не четеш ли съдържанието на етикета на продукта. там си пише всичко колко съдържа в доза, калории, мазнини въглехидрати, белтъчини. Една супена лъжиза е едва 15гр, а за да са ефективни гейнърите минимум по 2 дози от това което пише на опаковката на гейнъра трябва да взимаш, иначе както бях писал и преди си пиеш само сокчета. Ако можеш да си позволиш да ядеш 8 пъти на ден и по 2 дози качествен гейнър тогава ще има видим резултат. иначе ако не ядеш качествено и пиеш гейнър само от идеята нищо няма да стане. за да качиш килограми трябва да увеличиш калорийния прием, а това става с много храна и добавки. ако ти харесва това,което написах мога и да ти препоръчам някои гейнъри

19.01.08
23:14

Най-много да мога 5 пъти да ям на ден ... това 8 нз как може да стане.Та кажи сега какви гейнери ще ми препоръчаш ?

04.02.08
18:12

от Explode не си ли доволен иначе тези са добри http://www.4fitnessbg.com/profile/power-gainer/  silabg.com/bg/product/detail/id/46

04.02.08
23:24

казано от LawrenceTaylor на 19.01.08, 18:29:

Хубавият гейнър трябва да има минимум 50-60 гр протеин в доза и най-майлко 80 гр въглехидрати,не е хубаво да има повече от 20гр захари в доза. За много слаби хора количеството на въглехидратите можде да бъде и мехду 150 и 200 гр в доза. Аз се учудвам, ти не четеш ли съдържанието на етикета на продукта. там си пише всичко колко съдържа в доза, калории, мазнини въглехидрати, белтъчини. Една супена лъжиза е едва 15гр, а за да са ефективни гейнърите минимум по 2 дози от това което пише на опаковката на гейнъра трябва да взимаш, иначе както бях писал и преди си пиеш само сокчета. Ако можеш да си позволиш да ядеш 8 пъти на ден и по 2 дози качествен гейнър тогава ще има видим резултат. иначе ако не ядеш качествено и пиеш гейнър само от идеята нищо няма да стане. за да качиш килограми трябва да увеличиш калорийния прием, а това става с много храна и добавки. ако ти харесва това,което написах мога и да ти препоръчам някои гейнъри

За гейнерите си прав ама не го пла6и мом4ето с тея яденета по 8 пъти на ден и освен това даже 2 дози гейнер.Ако имаш предвид 6 яденета някъде и 2 пъти гейнер  ( общо осем ) е друго оба4е ако е първия вариант той трябва да си отдели деня за готвене и ядене само и едва ще му остават 8 часа сън.Колкото до гейнерите...бласкатор няма на4ин брат скъпи излизат хубавите.Ако няма6 достатъ4но пари си вземи един хубав протеин поне и налблягай на яденето.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1