Подут корем

17.01.08
22:00

Та начи миналата седмица си взех креатин монохидрат и суроватъчен протеин.Пих зареждаща фаза креатин и забелязвам че от 2-3 дена корема ми е необичаемо подут (особено вечер).Възможно ли е да е от креатина?

Първото, за което се сетих, е евентуално задържане на вода, но малко ме съмнява толкова бързо да се е получило като резултат от креатина. А и всъщност ... говорим за подут стомах, нали така?

MO

18.01.08
21:08

коя марка пиеш

18.01.08
21:15

И мен много скоро ми се струва това подуване, но според мен е от него(креатина) :) don’t worry :)

Мнението беше редактирано от BaJIuo на 18.01.08 21:16.

18.01.08
21:38

Мисля че едно момче със същия проблем беше пуснало тема .... тогава креатина беше на biogame

FZ

19.01.08
14:27

казано от Jorix на 17.01.08, 22:00:

Та начи миналата седмица си взех креатин монохидрат и суроватъчен протеин.Пих зареждаща фаза креатин и забелязвам че от 2-3 дена корема ми е необичаемо подут (особено вечер).Възможно ли е да е от креатина?

От креатин монохидрата се задържа вода не само в мускулите , а и в целия организъм затова при някой хора има дори малко повишение на кръвното налягане , което се коригира само при изхвърляне на задържаната вода тоест докато се приема тази форма на креатина .

20.01.08
10:25

http://www.advancedperformulations.com/products/creatine.php е такъв ми е креатина.И да,за подут стомах говоря

Мнението беше редактирано от Jorix на 20.01.08 10:28.

MO

20.01.08
10:34

еми не е българска предполагам че не е от качеството...

20.01.08
13:25

За да не пускам нова тема, да попитам някой ползвал ли е продукти на API и какво му е впечатлението? За тази марка съм чувал ,че е дъщерна на Optimumm Nutrition и предполагам ,че е нещо добро. :)

FZ

21.01.08
10:25

казано от BaJIuo на 20.01.08, 13:25:

За да не пускам нова тема, да попитам някой ползвал ли е продукти на API и какво му е впечатлението? За тази марка съм чувал ,че е дъщерна на Optimumm Nutrition и предполагам ,че е нещо добро. :)

Не е дъщерна на ON , дъщерна на ON е ABB

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1