20.01.08
07:10
Значи ето го и него.Все още не съм измислил храните не съм изчислявал но направих схемата.
2,2,1,2,2,1,3 : 1-дни с малко въглехидрати (нвд),2-дни с умерено съдържание на въгл.(РБД),3-дни с високо съдържание (ВВД)
За пръв път ми е,четох изданието в сайта,и това успях да направя.НАправил съм си го така защото тренирам пон,вторник,четвъртък и петък а ако на трен. ден съм с малко въглехидрат ще умра.Дните на нвд ми се падат сряда и събота, а тогава почивам.ВВД то ми е неделя.Според вас става ли за сваляне.Ако не препоръчайте нещо друго.Ако става да почвам да си изчислявам...
По скоро направи така - два тренировъчни дни с високи (които са ти приоритетни), останалите два с умерени и почивните дни с ниски.
Тази статия казва всичко по въпроса - http://www.t-nation.com/readArticle.do?id=811783
20.01.08
11:37
Ами добре нека така да бъде...Значи става така:
3,2,1,2,3,1,1. Приоритетни мускулни групи сами рамо и ръце защото можеби теса ми най-изоставащи.В понеделник права рамото с трапеца а в петък ръцете.Почивните дни сами ниски въглехидрати а мускулите на които искам да наблегна сами високи.Във вторник и четвъртък сам на умерени.Така добре ли е ? И бих искал да попитам когато сам на дните с ниски въглехидрати да дигам ли мазнините като при нвд ?Кардиото ще го права след трен. Имали смисал да права кардио като денят е с високи въглехидрати ? И по колко мин да е кардиото?Доста въпроси станаха :)