Отпусната кожа

20.01.08
18:52

Здравейте преди повече от две години свалих 45 кг.За жалост кожата ми се отпусна много.Изчетох почти всичко по темата и на всякаде се казваше “С времето ще се оправи” да ма не.От две години а още си ми е много гадно отпусната по коерма и гърдите.
Сега тежа 90кг. а съм висок 187 през тези години не сам наддавал повече от 5 кг, но уви кожата си е все така отпусната.
Ако някой е имал същия проблем ще съм му много благодарен ако сподели какво е правил до сега и какво е имало ефект.

Благодаря ви предварително. ;)

Темата беше редактирана от HDLA на 20.01.08 18:52.

20.01.08
19:18

Не мога да кажа от опит, защото свалям бавно и качествено(надявам се). Когато се яде правилно, с достатъчно храна и протеини, никога не се оптуска кожата, освен ако не става дума за ужасно много килограми, както е при теб. Не искам да те отчайвам, но начинът е по оперативен път да се отстрани отпуснатата кожа.... За колко време си ги свалил тези килограми?

20.01.08
19:34

Ако е много  помага само метода клъцни срежи.То май и сериалче въртяха такова :P

20.01.08
19:51

Да знам че килограмите трябва да се свалят бавно като се сваля макс 5% на месец.Така и направих свалях ги доста време може би около 4-5 месеца.
Но килограмите си бяха доста затова и имаше отпускане.То всъщност отускането е предимно по корема и гърдите и се забелязва най-вече когато се навеждам.Но не е чак толкова много че да прибегна до операция.Вижадл съм снимки на хора свалили на половината  на моите килограми но с много по отпусната кожа от моята.Разбира се имам и стрии но тях времето вече почти ги заличи.Мислех да пробвам с някакв крем.Все пак до сега на съм мазал нищо така че ще съм благодарен ако ми кажете кремове или мазила.
Затова и пуснах темата незнам какви кремове има на пазара у нас и кои наистина помагат.
А и отговори като този на emzo изобщо не ми помагат а само наводяват темите из нета и се налага да се четат хиляди страници глупости преди наистина да излезе някои смислен коментар.Така че моля ви пишете ако наистина знаете знаете за какво става вапрос.
Благодаря ви

20.01.08
20:35

Ами това си е самата истина, това че не те устройва си e твой проблем.
Няма такива кремове, но ако искаш да си дадеш парите на вятъра  ..... be my guest .

Мнението беше редактирано от emzo на 20.01.08 20:35.

20.01.08
20:45

казано от Risteto на 20.01.08, 18:52:

Здравейте преди повече от две години свалих 45 кг.За жалост кожата ми се отпусна много.Изчетох почти всичко по темата и на всякаде се казваше “С времето ще се оправи” да ма не.От две години а още си ми е много гадно отпусната по коерма и гърдите.
Сега тежа 90кг. а съм висок 187 през тези години не сам наддавал повече от 5 кг, но уви кожата си е все така отпусната.
Ако някой е имал същия проблем ще съм му много благодарен ако сподели какво е правил до сега и какво е имало ефект.

Благодаря ви предварително. ;)

Да, свива се, но много бавно. Преди 4 години свалих 27-28 килограма за 5 месеца и кожата се отпусна...знам, не е красиво. Ти си свалил още повече, което е още по-осезаемо. Водата свива кожата, казвали са ми го специалисти, ерго трябва плуване...аз не съм плувал, но кожата се свива, бавно, но се свива. Оперативно е скъпо. Трупай мускули за да се опъне максимално. Сега ще си кажеш трупай, ама то много трябва да се натрупа, нищо, имай цел, гони я! Прави каквото можеш пък да става квото ще. Аз съм се амбицирал до края на лятото дори преса да изкарам, така, че кураж и воля.

21.01.08
16:08

@Risteto, по голко грама протеин на ден ядеш?

26.01.08
11:09

Стоянчо мерси за отговора.И аз това мислех да продалжа тренировките и да натрупам мускули надявайки се да кожата да се обтегне максимално.
Но ще видим дано стане.Иначе чух че “Б12” връщал еластичността на кожата.Някой пробвал ли е?
Иначе Flask незнам колко протеин ям доста отдавна не следя хранителните показатели на храната.Защо има ли някаква връзка?

Мнението беше редактирано от HDLA на 26.01.08 11:10.

26.01.08
11:23

Ами разбира се, че има... Ако си протеиново недохранен, забрави да се свие тази кожа. Един от основните елементи на косата, ноктите, очите, мускулите и кожата са точно протеините. Б витамините се намират точно в тях, предимно в птичките :)

26.01.08
11:37

Flask - за тези нужди тялото има минимални нужди от протеин, в случая заблуждаваш човека.

28.01.08
13:18

@emzo, да не се разпадне, да не се нацепи(стрии) или да стане по-еластична или няма значение?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1