Super Mass Gain

AA

20.01.08
21:03

Днес си взех една кутия такъв. На опаковката пише “Дозировка: За човек с телесна маса 75-80 кг. се препоръчва дневна доза от около 6 супени лъжици (90g) Super Mass Gain, разделени в два приема - преди и след тренировка.” Това означава ли, че трябва да го приемам само в дните, в които правя тренировка?

MO

20.01.08
21:31

не ако искаш в не тренировачните дни можеш да заместиш някое ядене ако нямш възможност

RA

05.02.08
18:34

“aaaa” а ти доволен ли си от Super Mass Gain ,защото аз сам начинаещ и мислих със каква  добавка да започна !  Аз сам 175см 74 кг!Искам да кача  малко мускулна маса ,и да се орелефя !!Моля някои да ми препопача ,някакав хранителен режим ,добавка и програма ще сам му много благодарен !!!

ИВ

05.02.08
18:46

Radkin, те не става така лесно. Сядаш и ЧЕТЕШ!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1