комбинация от фет бърнъри

20.01.08
14:08

аз съм новак в тази област, затова ще бъда благодарен на всеки, който може да ми даде някакъв съвет. става дума за следното.
преди време започнах да пия fyre+spice, след около седмица продължих само със spice, защото fire не ми понесе много(само да поясня, защото някъде из форума го писах веднъж, но пак да си кажа за да няма объркване - аз съм от малкото хора, които са опитвали кафе 1 или 2 пъти в живота си и кофеина ми дойде в повече - за други fyre вероятно ще е перфектен избор)
и така до днес. започнах след коледа и скоро приключвам една опаковка spice. за малко по-малко от месец съм някъде към 10 кг минус.
чувал съм, че не е хубаво да се прекалява с едни и същи продукти продължително време, но ми се иска да продължа да взимам нещо, за да смъкна още поне 10 кг. по принцип съм доста мързелив и фетбърнъра при мен има и психологически ефект - като знам, че пия нещо и се чувствам длъжен да тренирам и да ограничавам манджите.
разгледах доста сайтове и тук също доста теми има по въпроса, много хора казват че стаковете имат по-голям ефект и това е съвсем нормално, но ми се ще да взема нещо различно за следващия месец и затова ме интересува подходящи ли са според вас тези неща
Vaporize MAN
super cuts 3
lipo trim now foods
възможно ли е да взимам комбинация от 2 от тях, примерно vaporize i super cuts 3
или vaporize и lipo trim. има ли смисъл от такава комбинация при положение, че доколкото успях да прочета в нито един няма кофеин и йохимбин. и има ли опасност за здравето при комбинация?

20.01.08
14:58

Продължават добрите отзиви за spyce + fyre, което ме навежда на мисълта, че и аз ще го пробвам. Я сподели с две думи как се храниш?

20.01.08
15:32

@FLASK виж си в съобщенията, че тук е малко офтопик

MO

20.01.08
18:26

Аз до колкото разбрах само спайс е пил

21.01.08
04:17

Това spyce, доколкото виждам влияе само като потиска апетита, което при мен например е абсолютно ненужно, защото вече съм стигнал до нивото, при което ям само когато трябва.
110 лева за анти-апетит е много!

21.01.08
07:15

абе уж е и бърнър освен това, че потиска апетита, не му е само това основната идея.

21.01.08
07:25

Основното, което ще усетите при SPYCE е невероятният контрол върху апетита.

Не знам, ама сред самите съставки не виждам нищо интересно свързано с горене, за разлика от Fyre. Много добра комбинация, лично според мен, е Fyre плюс L-carnetine.

Мнението беше редактирано от armando на 21.01.08 07:27.

21.01.08
09:17

Fyre + Beta 3 тогава.

21.01.08
13:06

Fyre за момента ми идва прекалено силно. молбата ми беше ако някой е запознат с тези трите, да даде някакъв съвет
Vaporize
Super cuts 3
Lipo trim
и дали е удачно да се прави някаква комбинация от бърнъри, в които няма кофеин. има ли смисъл изобщо и има ли някакви рискове.а що се отнася до апетита самия Fyre го рекламират също в категорията на поттискащите апетита. bodybuilding.com го посочва в тройката на тази категория, които влияят на апетита.

02.02.08
22:01

@armando   От няколко дни го приключих спайса и трябва да ти кажа, че за човек, който е свикнал да се тъпче цял живот, едно такова върши добра работа. отново ми се отвори една хапка. не е истина  :D
от днес взимам vaporize пък да видим след един месец какво ще става. ефекта от спайс + кардио почти всеки ден по минимум час се оказа около минус 15кг. за почти 40 дни.

02.02.08
22:15

e добре, а с кожата как си?

MO

03.02.08
09:26

Страхотно 15 кг само със спайс!!! Успех! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1