Бележник!

DO

23.12.04
19:37

Значи до сега никога не съм си правил такова нещо ако е имало нешо за писане съм го писъл на по некви листчета кажете кво е добре да следи в смисъл как да го разграфя най-рационално щото горе-долъ ми е ясно кво да си пиша там и кво да следя но вие как точно сте го разграфили ?

23.12.04
19:56

Имаше тема затова във форума порови но иначе аз го правя така

дата>мускулна група>упражнение>серии>повторения>всичко това в графи разграфено в общи теми имам снимки там има и дневника виж го

DO

23.12.04
23:33

мда видях го но от снимката много не мога да видя кое е дата и така за това питах мерси много!

24.12.04
00:31

[quote author=“Don_Anton”]мда видях го но от снимката много не мога да видя кое е дата и така за това питах мерси много!

Ето така
——————————————————————————————————————————-
І Д І МГ І упр І ц І ц І ц І ц І упр І ц І ц І ц І ц І
——————————————————————————————————————————-
И така нататък
Д-датата
МГ-Мускулна група
упр-Упраонението с некъв код напр. Концентрирано сгъване (КС)
ц-цифра в серията колко повторения сте направили
Трябва да ти е станало ясно вече
Успех

28.12.04
12:32

Ако става въпрос за тренировъчен дневник, аз правя следното: На една страница записвам дата/час/ мерки. Програмата по която смятам да тренирам с всичките подробности като загрявки, кардио, приблизителен хран. режим. Целите на програмата също, как и за колко време ще се постигнат. Тренировъчната програма е разграфена така: ден1 - упр. 1…2….3 и така.
После на самите тренировки пиша така: дата/час ден едикойси 1,2,...
упр.1 - кг, брой повторения; същото за следващата серия и така до края. След всяка серия си пиша как съм се чувствал по време и след самата серия. Същото пиша и след края на тренировката, като вече мога да внеса леки корекции (защото след клякането например, умът ми не е от най-бистрите :lol: ). След това планирам тежести за следващата тренировка, което може да претърпи промяна (зависи как ще се чувствам тогава). В общи линий е това. А иначе имам и дневник за лични мерки и някои други подробности, хранителен дневник ( не го водя редовно :oops: ), дневник за сънища :lol: - не се смейте, и някои други записки правя, ама това са вече други теми....
Поздрави! :)

28.12.04
18:46

Да няма точно описание за дневник но трябва да има поне следното
дата,упражнение,серии,повторения,мускулна група на това се подразбира от упражнението

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1