Работа и хранене

21.01.08
16:24

Здравейте ! Тренирам от около 3 месеца в домашни условия и честно казано съм много доволен от резултатите ! :) За този период качих от 62/63 до 69/70кг  (по принцип качвам много трудно),като се хранех възможно най-обилно с варени яйца,ориз,картофи,пилешко,риба ,овесени ядки,прясно мляко ,както и взимах добавки - Л-Гутамин и Протеини сутрин и вечер.Всичко е хубаво,но от 1 седмица започнах работа и режима ми се обърка тотално. Работата ми не е тежка,но се измарям тъй като почти нямам възможност да се  храня там. Сега ме е страх да се кача на кантара ,но се чувствам много по-слаб от преди а искам да продължа да тренирам.Та въпроса ми е - има ли начин да продължа да тренирам или да се простя с тежестите докато работя?  Става въпрос за храненето ! За тренировки мисля,че ще мога да отделям по 40мин през ден.Но какво трява да ям вечер след работа и сутрин преди,нещо което да компенсира глада през деня ? Общо взето това са ми храненията през деня,като вечер ям по 2 пъти..Мерси предварително !

Темата беше редактирана от smokee на 21.01.08 16:26.

Трябва ти ядене и през деня. Само сутрин и вечер няма да стане. Каква ти е работата? Не можеш ли там да си носиш някакво ядене?

21.01.08
16:46

Решението е да си носиш храна...И след работа фитнес.Няма начин.
Приготвяш си храната от предишния ден и така..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1