как да изчистя мазнините

20.01.08
16:11

Здравейте - аз съм на 27 години, занимавам се с домашно физическо натоварване - кростренажор 3-4 пъти седмично и народни танци 2 пъти седмично. храня се разделно, гледам да се храня 5-6 пъти на ден и пия много вода.
Моля ви да ми препоръчате нащо за изчистване на мазнините - имам ги около талията, на корема и по бедрата.
Здравословното ми състояние е следното - 2 сърдечни операции - в момента съм напълно здрава, 1 раждане - секцио, ниско сръвно 110/70, хипертония на белия дроб и съм боледувала от хепатит А.
Ще съм благодарна на всяка перпоръка
Бях пускала тема за L-carnitine и Fat burner, но останах с впечатление, че не са особено силни и, че има и много по-добри, силни и бързи добавки
Благодаря предварително

20.01.08
16:41

Каквото и да ти предложат при сърдечна операция, даже две бих се консултирал с наистина добър лекар !

20.01.08
17:15

Също така и за кардиото, което правиш с тренажора... Основата в него е продължителното задържане на пулса в нива, които може да не са особено полезни за теб. Като говорихме за храненето ти и за тренировките, не беше споменала сърдечните операции. Консултирай се с лекар... Не разбирам особено от бърнари, в последните няколко дни се зачетох повече, но специално симулиращите са с височко съдържание на кофеин и други вещества, оказващи влияние в/у пулса, което пак не знам дали е подходящо за теб.

21.01.08
09:38

Опитай фет бърнинг йога, при мен помага. Разбира се не трябва да се пренебрегва и правилното хранене, което не е задължитено да е разделно.

Мнението беше редактирано от Mia на 21.01.08 10:30.

21.01.08
16:13

казано от Mia на 21.01.08, 09:38:

Опитай фет бърнинг йога, при мен помага. Разбира се не трябва да се пренебрегва и правилното хранене, което не е задължитено да е разделно.

А ТОВА КЪДЕ ДА ГО НАМЕРЯ И КАКВИ ПАРИ Е?

Може би за този център става въпрос.

21.01.08
17:44

казано от Димитър Михайлов на 21.01.08, 17:27:

ооо аз помислих, че става въпрос за хранителна добавка. аз нямам време да ходя на такива неща, тъй като съм с малко дете. за това искам да пия нещо и да правя упражнения вкъщи

22.01.08
07:20

Здравей, vembi!
Моят съвет е да не си правиш майтап със сърцето си...всички бърнъри имат отношение към пулса. Само Л-карнитина е подходящ и той задължително трябва да бъде качествен, защото пък боклуците може и да те уморят без време. Свалянето на мазнините е възможно и без помощта на добавките, всъщност те не са най-важното. Диетата, която обсъждахме +  движение биха били достатъчни. Най-важното е да имаш търпение, след раждането е необходимо повечко време, да се намести кожата, пък и сланините са разпределени твърде неприятно наистина. И аз съм мама,  даже на двама юнаци, тренирам сама у дома и трябва да ти кажа, че всичко е постижимо. И без добавки става... :) Опитай се да тренираш проблемните части повече от веднъж седмично и с много повторения, за да се засили циркулацията на кръвта в тях. Корема - на всяка тренировка.

22.01.08
07:37

казано от Winnie на 22.01.08, 07:20:

Здравей, vembi!
Моят съвет е ......

благодаря ти за съвета мила. на мен корема ми е прибран, даже по едно време много бързо отслабнах. всичко ми е добре - за карнитина и бърнъра съм се консултирала и знам, че не ми вредат, тъй като операциите са ми не точно на сърцето, а на аортата - т.е. сърцето си ми е напълно здраво. просто исках да попитам за някои по-силни карнитини и бърнъри - на коя фирма са по-изчистени, по-бързи, като действие и пр.

22.01.08
07:43

Ок, аз сега прочетох темата за бърнъра на МЛО. Пих го миналото лято, има ефект! Ако още се чудиш, вземай го и започвай - 2 сутрин и 2 следобед.
ПП: Блазе ти за корема, моя още малко си виси над разреза...все едно не е мое месото.

Мнението беше редактирано от Winnie на 22.01.08 07:53.

22.01.08
08:43

По мое мнение си вземи течен Л-карнитин.
На Оптимум или Туинлаб, или друг някой който можеш да видиш тук:
http://www.bodybuilding.com/store/lcarntop.html
това е топ 50 на най-продаваните Л-карнитини от най-популярния сайт за добавки.
продуктите за Бг можеш да си поръчаш от тук:
http://www.power-beauty.com/index.php?page=catalog&do=list&cat_id=7
http://www.best-body-nutrition.net/
http://bodyfit4u.eu/index.php?productID=23
http://lotus.superhosting.bg/~sncwayc/public/index.php?module=shop&recordset=10&product_categ=1&price_start=1.00&price_end=2000.00&sort=time_desc&page=1
http://ft.dobavki-bg.com/browse.php?cat=3&scat=1
Течната форма на Л-карнитина е по-ефективна. Не се подлъгвай по Ацетил-Л-Карнитин - не е по-ефективен, както много сайтове пишат. Не си взимай фет-бърнъри. Има строга зависимост между увеличения пулс от физическо натоварване и горенето на мазнини. Много фирми разработват фат-бърнъри, които форсират сърцето да работи с ускорен пулс, разчитайки да постигнат горене на мазнини по този начин. Повечето фирми успяват, но на цената на претоварено сърце. По същата логика не ти препоръчвам да търсиш по-силни препарати за горене на мазнините. Това са ефедрин и клембутерол. И двата форсират сърцето много (МНОГО), дават и други странични ефекти.
Л-карнитина действа по съвсем друг принцип. Той помага на мастните киселини да влязат в митохондриите, където изгарят. Но изгарят колкото мускула изгори (предимно) докато го тренираш. Не ти натоварват сърцето или други органи. Препоръчва се на хора след инфаркт. Това за мен е показателно. Единствения страничен ефект, който може да се появи е повишено кръвно. Появява се при някои хора с наднормено тегло. От моите клиенти нямам случаи на повишено кръвно, но съм чел за такива.
Препоръката ми е да ползваш течен Л-Карнитин само преди тренировка.
Успех!

22.01.08
10:07

казано от Димитър Михайлов на 21.01.08, 17:27:

Не, не съм имала намерение да рекламирам някой клуб, а по-скоро да препоръчам на дамата спорт, който няма да и създаде рискове и ще укрепи здравето и, предвид опрацията. Фет бърнинг йогата е комплекс упражнения, които са заимствани от йогистките асани, но се изпълняват динамично, с много повторения, разчита се само на собствено тегло, едновременно натоварва мускулите и ги разтяга, което (поне при мен) дава добри резултати в борбата с мазнинките.

Има доста клубове, които предлагат подобни занимания, а също можете да си изтеглите такива филмчета безплатно, но са предимно на английски (ако това не е проблем).

22.01.08
13:53

mitaka101 - благодаря ти много - за ефедрин дори не смея и да си помисля, а клембутерол пия, когато съм болна, защото получавам задух и не бих си и помислила до го пия по друг повод - иначе съм чувала за тези негови способности. ще разгледам подробно сайтовете, които си ми дал и ще си поръчам

БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО НА ВСИЧКИ ЗА ИЗЧЕРПАТЕЛНИТЕ ОТГОВОРИ УСПЕХ НА ВСИЧКИ ВИ

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1