Гърдите ?

07.01.08
20:05

Един приятел ми каза да не правя лег и полулег в един ден >В смисъл понеделник щом имам гърди по програма да правя горна част само полулег.А другия път когато дойде ден пак за гърди да напрая тогава лег и така да ги редувам.Или в един ден да ги правя ?

Тази логика на какво лежи? Няма проблем да правиш и двете в една тренировка. Естествено ако има аргумент ще го чуем с интерес.

07.01.08
22:38

Прави си ги спокойно в един ден, веднъж седмично.

08.01.08
08:33

Можеш да си ги правиш както искаш, за аргумента срещу тренирането им заедно аз се сещам за това обикновенно първо се прави хоризонтална лежанка и след нея са изморени трицепсите и рамената което не позволява да се натоварят максимално добре горните гърди при наклонената лежанка или обратно ако започваш с горна лежанка, предполагам ако си от тоя тип трениращи за които лежанката е най - важното нещо при тренировките тези доводи биха били основателни.

14.01.08
19:14

Според мене зада нямаш бъдещи трамви ако почваш с хоризонтален лег почни първо загрей 2-3 серии с дъмбел , а след това с щанга и така също включваш и за горна след това.Горе долу две упр. с щанга и едно с дъмбел.

22.01.08
08:48

Няма проблем, може и в един ден. Но имаше един период в който аз тренирах така - едната тренировка полулег, следващата лег.
Честно казано беше добре , доримога да кажа че се чувствах по добре от преди, имах повече сила. Така че и двата варианта са удачни- както на теб ти харесва.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1