Въпрос за Пилатес

15.01.08
12:28

Може ли някой да ми даде съвет дали са хубави упражнениятя на Пилатес и къде мога да си намеря FREE DVD :)

16.01.08
08:11

Вече намерих упражнениятя само не знам сутрин след тренировката колко време да изчакам и да закуся?

16.01.08
09:27

Проследи линка, много ще ти е полезен ако се занимаваш с пилатес - http://www.bodybuilding.com/fun/wotw45.htm

16.01.08
12:18

Благодаря за линка

22.01.08
10:27

Чувала съм от инструктори, че е хубаво след тренировка (пилатес или друг вид гимнастика) да се изчака час и половина до два преди да хапнеш, за да изгориш максимално калории от тренировката, но аз лично трудно издържам толкова. Обикновено изпивам чаша чай с мед, което не знам дали е добре.

22.01.08
10:49

Това е голяма грешка, след усилена тренировка трябва да се яде стабилно тъй като кортизола е висок и има опасност от разграждане на протеин от организма.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1