21.01.08
02:46
Na 17 godini sym a teja 48 kg, ponqkoga i po-malko.Visok sym 169. Qm malko i po4ti ne spq. Ne treniram ni6to. Nqmam muskuli i iskam da napravq po nqkakyv prost na4in s vyzmojno nai-malko dobavki, ne iskam da teja pove4e ot 60 kg, prosto iskam da izglejdam dobre.
Димитър Михайлов: ползването на кирилица е задължително!
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 14:29.
Мусколи лесно и по прост начин не се правят,още повече от 48 да станеш 60 килограма.Започвай да тренираш и да се храниш сериозно,а как да стане това ще разбереш като се разровиш във форума и в изданието.
И как не се научихте да пишете на кирилица бе хора.
Мнението беше редактирано от Aquiles на 21.01.08 06:43.
казано от milchani на 21.01.08, 02:46:
Na 17 godini sym a teja 48 kg, ponqkoga i po-malko.Visok sym 169. Qm malko i po4ti ne spq. Ne treniram ni6to. Nqmam muskuli i iskam da napravq po nqkakyv prost na4in s vyzmojno nai-malko dobavki, ne iskam da teja pove4e ot 60 kg, prosto iskam da izglejdam dobre.
Редно е да се самообразоваш малко и за целта чети статиите от форума и най-вече наблегни на четивата за правилното хранене!
http://www.bb-team.org/articles/1542/
Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 21.01.08 12:11.
Като за начало се научи на пишеш.Как искаш да си як,като не ядеш и не спиш?Започни от там,а също и тренировки.И много четене.
Доста си слабичък!!! Основното са храната и съня, важно е също да ядеш и да спиш по много, а също така да се храниш и почиваш редовно. Освен това не забравяй здравата храна и редовния сън. И започвай да тренираш, макар че аз те съветвам първо да качиш 10 кг чрез храна и сън. Ако не си гладен се налсилвай, прочети колко калории са ти необходими на ден и гледай да си набавиш даже повече. И как така не спиш??? Мин. 9 часа на ден, са ти необходими и то само, за да си здрав, не само за да тренираш. Освен това тренировките ще ти повишат апетита и желанието за сън. ЯЖ, СПИ И ТРЕНИРАЙ!!!
21.01.08
14:52
Аз на 19, когато започнах да тренирам, бях тежък колкото теб, а съм и малко по-висок. Първата годихна качих 19 кг, но ставах и нощем да ям. Добавки започнах да взимам след половин година тренировки, но от тях нямаше кой знае каква полза-всичко е яденето. Така че наблегни на него и на съня, а не разни добавки със съмнителен ефект.
Xaxa :) и аз бях като теб !!!168 см съм висок 11 клас на 17 години бях 38 кила и всички ми се подиграваха и аз незнам защо си мълчах и си траех само че всичко се насъбираше в душата ми.И един ден както си вървя отчаян по улицата срещнах един стар приятел от основното училище беше доста напръщял и ми вика ай с мене на фитнес че нямам с кого да ходя аз отначало неисках понеже бях много комплексиран и ме беше страх да не ми се подиграват и там във фитнеса но тръгнах.и в рамките на един месец с много упоритост и тренировки и хранене качих цели 8 кг :) е не са били чисти мускули ама важното че ги качих и всичката мъка и злоба насабрани през годините на подигравки се изля върху щангите.Сега съм на 19 за 2 години от 38 станах 72 .В момента малко поизчиствам и сега съм 65 кг точно и не мърдам :) така съм си добре.Естествено освен храната вземах и разни добавки на тоз моя приятел баща му имаше магазин за хр.добавки и ми даваше без пари :) зобих ме се там в един гараж с креатини протеини и аминокиселини.Естествено бях и много надъхан ядох насила чак ми се повдигаше един път си повърнах храната ама пак я изядох повърната :D.А тез дето ми се подиграваха ги набих един по един сега ме уважават.Мисля,че психическата нагласа е много важна !!! нещо трябва да те стимулира да вдигаш и аз незнам кво ама се надъхай и почвай сериозно ето и линкче да ме видиш http://bg.fotoalbum.eu/Svirepiq
Не искам да го възприемаш като гавра, ама на мен гаджето ми е 46-47. Вземи се в ръце - за самочувствие, здраве и тн.
И мойто е 47 :)
Относно темата, хубавото при теб е, че си слаб явно не само защото имаш много бърз метаболизъм, ами и защото хич не ядеш. Кила не се качват особено трудно, всиките ми слаби приятели от тинейджърската възраст преди 5,6 години, ако знаеш как са се нашишкали. Хапвай редовно, тренирай и ще имаш резултат..