22.01.08
15:19
Здравейте!Въпросът ми е относно въглехидратната ротация.Висока съм 161-162, ще ставам на 17 години и вече тежа 56 кг 8-/ Преди няколко месеца бях около 50…(много несериозна по отношение на храненето) Знам как мога да отслабна, но не го правя...може би липса на воля :-/. Та... имам тренировка по хип-хоп в понеделник и сряда от 19:30-21:00, в петък тренировка по брейк от 19:00 до към 21:30-22:00, в събота от 11:00-12:00 (понякога и до 13:00) хип-хоп и от 12:00-13:00 имам класика (която е доста наварваща) и в неделя от 18:15 някъде до към 22:00 часа имам отново брейк.Не винаги тренировките ми са еднакво интензивни.Незнам как да си разпределя дните на ротацията...вторник и четвъртък са ми свободни и мислех да почна фитнес тогава..и в такъв случеи не ми остава почивен ден.Питах се дали някой може да ми помогне за разпределянето на дните 8-/ Благодаря предварително!
22.01.08
17:39
Брейк само по телевизията съм гледал и нямам ни най-малка представа колко енергоразходно е, но въпреки това ми се струва, че седмичното ти натоварване е повече от сериозно. Защо мислиш, че ти е необходима въглехидратна ротация, а не просто равномерно балансиран режим?
Еми защото както споменах не съм много сериозна в храненето... лятото бях постигнала всичко което си бях поставила за цел...и нещо стана...пак почнах да се тъпча с успокоението, че тренирам достатъчно и ето, че сега още немога да си въстановя режима на хранене.Наистина имам какво да свалям ...всички дънки са ми тесни...днеска скъсах едни докато играх волейбол :cheese: .Трудно ми е много с това хранене ...това мойто е болесто състояние :down: И мисля, че с ротацията ще ми е по-лесно, а и сега минавам първа смяна в у-ще и ще ми е по-удобно.Наистина искам да си оправя храненето...
Какво ти е болестното състояние и какво ядеш... Изключи преработената захар под всякаква форма, пък да видим за един месец дали няма да отслабнеш ;)
Еми храня се ужасно и не подбирам...каквото ми се яде това...и лошото е, че свикнах да ям не защото съм гладна, а защото дадено нещо ми е вкусно.Разбирам да не качвах тогава няма проблем, ама всичко ми се лепи.Докато съм навънка ми е трудно да се храня правилно...попринцип с пакет солети ми е идеално в училище ама знам, че не трябва и това да ям :) Покрай празниците организма ми свикна да преяжда :) и сега всичко което ям ми се струва малко.Според вас как е най-добре да си разпределя въглехидратните дни спрямо тренировките?