Добра ли е тази диета за покачване на ММ или не....

7ч.-  100гр. овесени ядки с 1 лъжица мед,4 белтъка, 200гр плод или една чаша фреш
10ч.- 1 кофа кисело мляко 2%
13ч.- 100гр месо,100гр. ориз и салата в изобилие
16ч.- 200гр. плод ,50гр. орехи
19ч.- 100гр. месо и салата
22ч.- 200гр. извара и 2 филий пълнозърнест хляб
Значи аз съм на 29г. 179 см 73 кг.  Работя продавач-консултант по 9ч. на ден и се чудя дали тази храна е достатъчна или трябва да добавя още нещо .Иначе тази диета е намерих в нета и ме устройва идеално като време за хранене. Но има един проблем , мога да тренирам  сутрин от 8ч. до 9.30ч и вечер от 20ч. до 22ч. Ако може помогнете как да си разместя храната ако тренировката ми е сутрин и ако е вечер...предварително Ви благодаря !

Темата беше редактирана от Любомир Георгиев на 22.01.08 19:35.

Диетата не струва.Чети във форума!!!

QM

23.01.08
06:53

Увеличи въглехидратите доста и малко белтъка
след трен 30гр суроватка+няколко филий БЯЛ хляб или захар

23.01.08
08:23

казано от qm_meso на 23.01.08, 06:53:

Увеличи въглехидратите доста и малко белтъка
след трен 30гр суроватка+няколко филий БЯЛ хляб или захар

Дали изобщо имаш представа колко точно са вредни белия хляб и захарта само не ми е ясно? Не може на нещата да се гледа като на белтъчини,въглехидрати и мазнини - някои неща просто са откровенно вредни и не е добре да се консумират, нищо че са “бърз въглехидрат” или нещо от сорта. А по темата - много малко ядеш бе човек, това цялото ти меню може да се изяде на 2 не много обилни яденета...

Мнението беше редактирано от G33K на 23.01.08 08:24.

23.01.08
09:36

Колко е вреден тоя хляб и тая захар ? Цял свят яде в промишлени количества и все още сме живи.. Не казвам, че са най-полезните неща, но едно 80-90 процента от хората на земята си нагъват здраво бял хляб, а пък за захар и захарни изделия да не говорим..
А за темата вече казаха, че е малко.. има много теми във форума и гледай да ти съвпадат г/д с теглото, ако ще си харесваш някоя без да я променяш...

QM

23.01.08
10:06

g33k брат такива като тебе са ми много смешни това било вредно онова било вредно
спорта дава много само ако и ти му дадеш

23.01.08
11:26

Не съм очаквал мнения като последните 2 във “форум за фитнес и здравословен начин на живот”, но карай..ще ги карам по ред:
1) Искам да ми покажеш с цитат къде съм написал, че от хляба и захарта се умира..или може би за теб “живи” и “здрави” са еквивалентни понятия? Има достатъчно много болести, които създават куп проблеми,никоя от които не е смъртоносна, и за една огромна част от тях причините са точно в консумацията на боклук.Иначе - можеш да мислиш със собствената си глава или да се придържаш към колективното мислене на масата - избора си е твой, всеки сам си го прави, нямам за цел да въздействам върху твоя.
2)БРАТ, верно ли спорта давал много само ако и ти му дадеш? Ама без майтап? Не мислиш ли, че да го казваш на човек, който се занимава със спорт средно между 3 и 5 часа дневно (макар и да не е вашия спорт) е нелепо? А освен това - не мислиш ли, че за да можеш да взимаш това което дава спорта (и сега, и след 20-30 години) необходимо условие е да си здрав? И ако контузиите, примерно, са нещо срещу което никога не можеш да се застраховаш (най-често за тях се ползва тази “мъдрост” която си използвал), то защо поне да не правиш това което зависи от теб? И сериозно ми кажи - какво точно мислиш, че даваш на спорта, ядейки хляб и захар (или другите неща за които казваш “това било вредно онова било вредно”, защото оттам тръгнахме), и какво очакваш от него в замяна на тази жертва?

Мнението беше редактирано от G33K на 23.01.08 11:27.

23.01.08
18:07

Оох така като почнете да се хващате за всяка дума сте ми много интересни.. Не ми се спореше, нито ми се спори, просто ти отговарям молбата :
Не съм казвал, че ти си казал, че се умира от хлаба и захарта. Не знам дали си чувал “преносно значение на дума/израз” ? Ако, да, то това е точно, каквото аз съм имал предвид.. А, ако не въобще не виждам смисъл обсъждаме темата с теб. И честно да ти кажа не съм чувал за болести, които се причиняват от яденето на хляб и захар ?
ПП: Предлагам да не спамим повече темата на човека..

FZ

23.01.08
19:54

казано от самурай Лу на 22.01.08, 19:34:

7ч.-  100гр. овесени ядки с 1 лъжица мед,4 белтъка, 200гр плод или една чаша фреш
10ч.- 1 кофа кисело мляко 2%
13ч.- 100гр месо,100гр. ориз и салата в изобилие
16ч.- 200гр. плод ,50гр. орехи
19ч.- 100гр. месо и салата
22ч.- 200гр. извара и 2 филий пълнозърнест хляб
Значи аз съм на 29г. 179 см 73 кг.  Работя продавач-консултант по 9ч. на ден и се чудя дали тази храна е достатъчна или трябва да добавя още нещо .Иначе тази диета е намерих в нета и ме устройва идеално като време за хранене. Но има един проблем , мога да тренирам  сутрин от 8ч. до 9.30ч и вечер от 20ч. до 22ч. Ако може помогнете как да си разместя храната ако тренировката ми е сутрин и ако е вечер...предварително Ви благодаря !

Ако включиш и суплементи към хр. диета става , но ако си само на храна не мисля, че ще имаш някакво покачване  :coolsmile:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1