Татуировка?

DE

22.01.08
20:54

скоро ще си направя татуйровка на предмишницата, отдолу по костта.
Въпроса ми е трябва ли да тренирам, ако се напомпа предмишницата да не се разтегне като е все още пресна?

Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 22.01.08 22:03.

22.01.08
22:01

Ами освен ако не си Попай моряка, няма какво да се притесняваш :). Чак такова напомпване за 10тина дена, не ми се вярва .И татуировка не се пише с й  ;)

23.01.08
04:13

Абе хубаво е като си я направиш една седмица да не бараш тежестите.И аз имам на предмишницата и ми казаха че нее хубаво като си я направиш да тренираш.Пази я добре ,че после става кофти.Колкото и да е се пак е напомпване.

MO

23.01.08
13:19

Колко пари ви взеха за такава, и боли ли като я правят :)

MA

23.01.08
15:05

Твърдо не трябва да се тренира докато не зарастне татуировката, защото представете си само като хване коричка и като се напомпаш в залато какво ше стане...аз имам доста по мен..по-добре не тренирайте докато не си зарастне и не се обели хубаво..а иначе болката си заслужава motherfucker !

DE

23.01.08
17:03

Maz0hizM, значи да я изчакам да се обели сама цялата, след това да тренирам?
А ако я мажа с някакви кремове допълнително? За гентамицина знам, но нещо друго?
Понеже в момента съм посредата на креатинов “цикъл”, а е възможно да я направя само в неделя, и то тази. След това чак до март съм зает..

27.01.08
16:47

Аз имам доста татоировки дори и дракон на 1та предмишница... ти к’во си решил да си пра’иш?
Няма никъкъв проблем да тренираш,мажи я само с вазелин(трябва постоянно да е влажна,за да не хваща коричка)и по възможност открита,но когато не си вкущи я покриваи с опаковачно фолио за да не исъхва.

Няма проблем да тренираш след като си направиш татуировката.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1