23.01.08
18:49
Някой пробвал ли е 3в1 на Explode - CGT (Creatine monohydrate, L-Glutamine, Taurine). По описанията в сайтовете изглежда доста обеждаваща комбинация. Моля, ако някой има впечетления от продутка да сподели. Също и да попитам:
В сайтовте, които прочетох пише, че дозата е 5-10гр. Какво ще кажете за следния прием: 5гр преди и след тренировка, а в нетренировачни дни само по 5гр. Също искам да попитам дали при CGT има тази “зареждаща доза” както при Creatine monohydrate (тъй като съотношението на креатина с другите добавки е C:G:T = 3:2:3, което показва, че е водеща добавка), и също нужна ли е почивка между цикълите (примерно: месец прием - седмица почивка).
Благодаря!
23.01.08
19:34
аз мисля че не може по 5 грама защото се пак креатина само трябва да е по 5 грама в доза на ОН се пие по около 20 грама
23.01.08
19:57
Да, има логика в отговора ти, не се бях замислил за 5-те грама, може би пък се конпенсират от таурина той нали също е за сила..
Какво е “ОН” ? :)
23.01.08
20:10
оптимум нутришън ON само че на български го написах
24.01.08
19:06
Аха, ясно.
Ще ми предложиш ли най-добрия вариант на това 3в1 - на коя фирма и как да го пия!
Ще съм благодарен, и ако някой друг ме посъветва.
Mothefucka, неискам да разбираш, че по този начин ти игнорирвам мнението - напротив - радвам се, че ми помагаш, но просто колкото повече мнения, толкова по-добра информация мога да извзема. :)
24.01.08
19:12
Еми виж най-добрия вариант е да си ги вземеш поотделно креатин глутамин и таурин вярно че излиза към 100 лева аз съм ги смятал (с на NOW продуктите които хич не са за подценяване) иначе почти всичкифирми имат CGT комбинация но излиза много скъпо примерно на оптимум е 60 лева а ти трябват 2 опаковки
24.01.08
20:22
И аз мислех за същия вариант да си ги взема поотделно на нау фуудс. Ами с един приятел ще правим комбина тогава - първо по 50лв, и в средата на месеца по още 50, мисля че това е най-оптималния вариант, който ми предложи. Благодаря ;)
Аз днес пробвах CGT на EXPLODE. Първото ми впечатление е, че наистина дава POWER ...
П. П. Само се чудя как можаха да му измислят такава опаковка ... прилича ми на ... ;-)
казано от Barny на 27.03.08, 19:42:
Аз днес пробвах CGT на EXPLODE. Първото ми впечатление е, че наистина дава POWER ...
П. П. Само се чудя как можаха да му измислят такава опаковка ... прилича ми на ... ;-)
Е сега на какво приличало хихихихи...От тази добавка съм изпил може би 5-7 шишенца от по 100гр, но за сила не видях кой знае какъв ефект, но като цяло ме тонизираше и ме държеше буден. Затова който ще пие CGT поне 4 часа преди сън. При мен, като я пих по-малко от 4 часа приблизително, преди сън не ми влияеше добре...много трудно заспивах.
15.09.08
11:31
А искам да попитам само със вода ли мога да вземам дозата или може със сок или мляко?
казано от dkt на 15.09.08, 11:31:
А искам да попитам само със вода ли мога да вземам дозата или може със сок или мляко?
Тъй като съдържа креатин-монохидрат е задължително да се пие с някакви бързи въглехидрати ...
15.09.08
14:20
Коя напитка е източник на бързи въглехидрати, само т’ва не разбрах :)
в момента пия CRE-GLE TECH на alternative nutrition и съм повече от възхитен. В една доза от 10 гр има 3 гр creatine, 4 гр glutamine , 1,5 гр. taurine, 1,5 гр. arginine i nqkakuv nemski vitaminen premiks. Няма добавена захар която да плащаш излишно все едно е суплемент:) С две дози дневно определено ефекта е страхотен.
23.09.08
18:11
казано от nazoben на 23.09.08, 16:09:
в момента пия CRE-GLE TECH на alternative nutrition и съм повече от възхитен. В една доза от 10 гр има 3 гр creatine, 4 гр glutamine , 1,5 гр. taurine, 1,5 гр. arginine i nqkakuv nemski vitaminen premiks. Няма добавена захар която да плащаш излишно все едно е суплемент:) С две дози дневно определено ефекта е страхотен.
Кви са тия селяци?
Не че съм пил много различни добавки, но от досегашните определено мога да кажа, че CGT на EXPLODE действа!!! За сега не мога да го сравня с друг подобен продукт, но си бях купил отделно Creatine, Glutamine и Taurine на Power Food и ги смесвах в пропорции 3:3:2. Ефектът беше нулев - не усещах абсолютно никаква енергия по време на тренировката, за това заложих отново на CGT на EXPLODE и отново съм доволен от резултата!!!
ем.. приятел според мен подобре (глутамине и креатин монохидрат) ги баркаи ги заедно така има повече ефект! Ас си го пиа така и сам мн. доволен а за креятина го зимаи преди тринирофки и след тренирофки и кат лягас сацто и на поцивните дни го зимаи сутринта и вецерта кат лягас 1 прием е 5 гр. задалзително!ас така си го пиа от 1 год и сам мн доволен мн добри ефекти дава.Да но сам ти помогнал с несто :)