24.01.08
18:39
Не спазмвам някакъв строг режим разграничен по часове и минути, защото съм ангажиран през целия ден и гледам да ям на 2-3 часа. Въпроса ми е за количеството и вида. Ето това са количествата и вида храна които консумирам ежеднивно:
Сутрин - 200 гр овесени ядки сурово или с кисело мляко
През деня - 700 гр пилежко или говеждо + 6-700 грама ориз или варени (понякога печени) картофи и 7-8 ябълки
разделям храната в равни порции за 5-6 яденета
позволявам си и тестени изделия но в малки количества, никакви сладки работи и т.н.
Вечер - малко спагети или 5-6 белтъка (не винаги)
Тва е храната, не е много сложна диета :D
Темата беше редактирана от kRuc на 24.01.08 18:39.
24.01.08
18:50
Не знам как ще изядеш 800 грама ориз но щом можеш браво. вечер преди лягане можеш да ядеш по 250 гр извара ако не ти понася си я пасираш с прясно мляко и пиеш
Motherfucker преди и аз си мислех така за ориза,но сега открих,че всъщност се яде доста лесно-стига да имаш мерак,желание и време.
@kRuc
ГОре долу добре звучи.Пилешкото го разделяи на около 200гр на хранене на 4-5 часа(40гр белтъчини)а ориза си го хапвай както искаш.ГЛедай да не смесваш ориз с тесто или подобни.Яж ги отделно!СУтрин ако пиеш протеин можеш да вкарваш по една доза.
Ако омазняваш лесно спагетите(въглехидратите)вечер не са оферта.С белтъка преди лягане можеш да хапваш изварата(по-бавно се усвоява през вечерта).ЗА да я направиш по-вкусна потърси рецепти на сайта. ;)