Някое съветче ако може

23.01.08
08:55

Здравейте.Аз съм 180 и тежа 60 кг.На 17г съм и искам да кача до 70кг като в най-близко време и 5 ми стигат;).Не ме интересува дали ще е до толкова само чист мускол защото аз мисля ,че сега нямам никаква мазнина(сега някой ще напише ‘’ха-ха ми естествено 60 кг..).Та искам някакъв съвет как да кача малко килограми.Преди да ми напишете да си копувам овесени ядки и извара-никаде наоколо не се продават.И ако може да са някакви прости храни, защото не мога да си позволя много екстри.
Разгледах форума и видях ,че е добре да се следва точно времето и храната за това опитах максимално:
9:00 Плачинки (може и кисело мляко с тях)
12:30 Картофи и наденички+1 сурово яйце
15:00 По 2 кроасана(7 дейс макс)  (да знам тъпо е но съм на училище)
8:00-8:30 Най-често някакво месо наденички..луканка,макендонска наденица
и преди лягане по 1 кофичка кисело мляко

Понеделник ,сряда и петък правя мъртва тяга 3х10,изтласкване щанга от лег 3х10 и някакво опражнение с гирички(зависи в какво настроени съм) Като тези ги правя по 2 пъти  сутрин към 12 и вечер към 7:40 (преди и след училище).Преди лягане и след ставане коремни преси 2х10 и лицеви опори 2х20.Като вторник ,четвъртък и събота пак си тренирам само ,че не правя мъртвата тяга.
Видях от 1 писал по темите ,че може захар след тренировки та за това след всяка взимам по 3-4 лъжици захар.

Темата беше редактирана от novakzle на 23.01.08 09:01.

23.01.08
09:42

Според скромното ми не много компетентно мнение ти трябва тотааааааална промяна на хранителния режим, а пък за тренировките още по-голяма промяна..
Напиши с какъв стаж си.. Аз няма да ти давам съвети с програми и диети ще ти кажа само да прочетеш някои статийки в сайта и да поразгледаш форума..
Като за начало :
http://www.bb-team.org/articles/1542/
http://www.bb-team.org/fitness/workouts/all/

MO

23.01.08
13:41

има бая да четеш то това дори не е режим според мене.. най важното поне махни ги тия наденички наденици и т.н. в тях няма нищо..

24.01.08
14:52

Сигурен ли си, че всеки ден ядеш толкова много боклук ( кроасани, наденички, луканки, палачинки) и си само шейсет килограма. Или ядеш по едно парче от тия или това ти е дитета на рождения или имения ти ден :)

Както по-горе ти казаха, имаш тотална нужда от пълна промяна на цялата “диета”.

JO

24.01.08
16:40

Аз съм на друго мнение и всеки, който не е със супер бърз метаболизъм да пропусне темата МОЛЯ.
Пич, добре си ги хапваш тея неща, но всеки ден ли ядеш по толкова или правиш седмичен сбор?
Яж каквото ти падне, но въпреки това винаги търси по-качествени храни. Колбасите до един освен че са боклуци са и опасни. Съдържат опасни бактерии, консерванти, уши (с ушната кал), ташаци (със спермата), ануси (пълнички) и какво ли още.

Относно тренировката ти: определено има нужда от тунинг...

24.01.08
19:18

Ми ям по доста и то всеки ден...А иначе ако сменя колбасите с пилешки гърди?А за кроасаните..ми няма с какво тогава съм на даскало.А и аз не целя да стана огомен или па статуя.Просто искам да кача 5-10 кг за 4-5 месеца като дори не изискам да е чиста мусколна маса а просто килограми(без да овисна).

24.01.08
19:48

В даскало яж банани с кис.мляко,странджанки,горещи кучета.Абе има много по хубави работи от тес кроасани.

24.01.08
20:00

На училище съвсем спокойно можеш да си носиш един-два сандвича с пилешко филе и яйце например..
Ако не искаш да си носиш ( и аз не го правя ) не е проблем да си купуваш едно кисело мляко + фъстъци или някакви ядки.
Фъстъците за 100 гр. имат 25 гр. белтъчини
Киселото мляко за 400 гр. има средно около 14 гр. белтъчини
Което е десетки пъти по-добър вариант от кроасаните, а и парите са си същите г/д
Ако замениш колбасите с пилешки гърди и като цяло пилешко месо ще е много добре, да :)

Мнението беше редактирано от UltraVisioN на 02.02.08 21:24.

02.02.08
16:12

казано от UltraVisioN на 24.01.08, 20:00:

На училище съвсем спокойно можеш да си носиш един-два сандвича с пилешко филе и яйце например..
Ако не искаш да си носиш ( и аз не го правя ) не е проблем да си купуваш едно кисело мляко + фъстъци или някакви ядки.
Фъстъците за 100 гр. имат 25 гр. белтъчини
Киселото мляко за 100 гр. има средно около 14 гр. белтъчини
Което е десетки пъти по-добър вариант от кроасаните, а и парите са си същите г/д
Ако замениш колбасите с пилешки гърди и като цяло пилешко месо ще е много добре, да :)

14 грама белтак  на 100 грама ... ха ха ха  по 3 грама на  100 нормалното  400 грама  са ти 12 ха ха ха

02.02.08
21:26

1. Не виждам нужда от това ” ха-ха-ха ”
2. Объркал съм се.. искал съм да кажа, че на едно кисело мляко има по около 14 гр белтък

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1