Малко помощ относно хранителен режим

24.01.08
19:52

Здравейте :) Първо да дам малко инфо за себе си:
-ръст:175 см
-тегло:55,4 кг
-възраст:23 години

От началото на месеца ходя по 4 пъти седмично на фитнес (понеделник, вторник, четвъртък и петък). Изготвил съм си програма по която да тренирам, но нея ще ви я споделя малко по късно. До сега не съм спазвал хранителен режим. След дълго и изтощително ровичкане във форума реших да си направя следния хранителен режим:
  7:00 Плодово мюсли    100гр.    11/ 61/  5/337
      Прясно мляко      300гр.    12/ 15/12/213
10:30 Варени яйца          2бр.    12/  1/12/170
13:00 Пилешки гърдички  200гр.    42/  0/ 3/115 (някой път телешко или риба)
      Ориз                200гр.    12/158/ 1/720
16:00 Това ядене ми е проблемното първо си мислех за сандвичи от пуешко филе и извара, а след тва си мислех за ядки
17:30 Тренировка
19:00 Суроватъчен протеин 3с.л.    20/ 60/ 5/400
      Глюкоза              3ч.л.      /  /  /
21:00 От гозбите на мама
23:00 Извара              200гр.    30/  /  /

Приблизително се получава:
Протеин 139гр.
Въглехидрати 295гр.
Мазнини 38гр.
Ккал 1955

Бих помолил ако някой може да ми даде хранителните стойности на изварата и глюкозата, защото не успях да ги открия в таблицата предоставена в сайта. А програмата по която тренирам е следната:
Понеделник: Гърди + Предно и странично рамо
Вторник: Гръб + Задно рамо + Трапец
Четвъртък: Бицепс + Трицепс + Предмишница
Петък: Крака

Знам че не му е тук мястото, но ако някой има някви идеи за промени в програмата да пише :) Очаквам вашите идеи и предложения относно хранителния режим и тренировъчната програма и в най-скоро време да започвам да ги спазвам стриктно. Благодаря ви предварително :)

MO

24.01.08
20:32

Ми на 100 грама извара има около 16г протеин но никой не може да ти гарантира че Бг изварата е истинска

24.01.08
21:12

еми на твоите кила коли4еството протеин и въглехидрати които си набавя6 на ден не са ба6 зле оба4е някои яденета по-добре ги пооправи.например 2 сварени яйца просто не зву4и сериозно дори и за междинно ядене.други много силни яденета трябва да ти бъдат тези преди и след тренировка.знае6 4е мускула расте повреме на по4ивката така 4е гозбите на мама надали 6е дадат желания резултат.зна4и след тенировка задъжително трябва да си набави6 достатъ4но протеин и въглехидрати.като ти гледам ли4ното тегло трябва да обърне6 сериозно внимание на въглехидратите освен на протеина.в някое от по-ранните яденета например с яйцата може да вкара6 не6то тестено като макарони или спагети не6то такова и яйцата ги направи от поне 3 броя  нагоре колкото си прецени6.айде успех тва се сетих набурзо да ти напи6а ти 6е си доразвие6 диетата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1