Разтваряне на протеин в мляко!

24.01.08
12:13

Искам да питам добре ли е да си разтварям протеина в мляко?И още 1 въпрос.Сега пия 100% Whey protein GNC но мисля да го сменя с суроватачен на Universal и да добава BCAA пак на Universal.Аз сам 176см висок 86кг 25 години.Имам мазнини предимно на корема(доста)и гърдите иначе сам по скоро едър отколкото дебел.Две години сам правил само Лицеви опори и бицепс с дъмбел  но несериозно примерно тренирам 2-3 месеца 3-4 не тренирам.Добре ли са тия продукти за мен и как да ги комбинирам?Защото за BCAA едни казват че се пият сутрин на гладно преди и след трен,др че е мн лошо да се пият на гладно.Как се пият и как се комбинират с Суроватачен протеин?Мерси предварително .

24.01.08
12:37

казано от Nike09 на 24.01.08, 12:13:

Искам да питам добре ли е да си разтварям протеина в мляко?

И мен това много ме интересува.Четох мнения,че млякото прави суроватъчния протеин бавно усвояем(което определено не е целта му).Бих се радвал някой компетентен и сигурен в мнението си да се изкаже.

@Nike09
Продуктите ти са добри за теб бих казал.Щом пиеш БЦАА  предполагам правиш и доста кардио с цел да сваляш мазнините нали?АКо не е така можеш да си вземеш  нормални аминокиселини.За приемът им трябва да пише нещо за това как да ги пиеш на опаковката.Прочети го!
Протеина най-добре е да се пие сутрин веднага след ставане и след тренировка. ;)

24.01.08
12:51

Да, забавя усвояването му.Дали ще го пиете с мляко или не си е ваш избор.

24.01.08
14:51

Щом пиеш БЦАА  предполагам правиш и доста кардио с цел да сваляш мазнините нали?

Попринцип правя мн малко кардио.Даже почти не правя.Разчитам на щангите  най вече,незнам дали ще има мн ефект но сам постоянен.И все пак да пия ли BCAA i суроватачен протеин ULTRA WHEY PRO на Universal?Със бавен метаболизъм съм за това незнам BCAA или други аминокиселини.А като гледам във форума има хора които са в час със всякакви добавки.Пия и мулти витамини и минерали центрум мисля да добава и отделно цинк по малко.Грешка ли е или е добре?

Мнението беше редактирано от Nike09 на 24.01.08 15:08.

24.01.08
15:19

Протеин и аминокиселини няма никакъв проблем да пиеш.Добре е.Ако искаш наистина да сваляш мазно малко кардио след същинската ти тренировка никак няма да навреди,а даже обратното.Но също така и хранителния ти режим трябва да е на ниво!

Мнението беше редактирано от tra^la^la на 24.01.08 15:23.

24.01.08
16:08

Може да го правиш тоя пиниз,но не след тренировка,когато бързо ти трябва протеин.
Аз лично не бих използвал млякото при НВД.Това е моето мнение.Както емзо каза-избори си е твой.

24.01.08
22:15

казано от Финдо на 24.01.08, 16:08:

Може да го правиш тоя пиниз,но не след тренировка,когато бързо ти трябва протеин.

Bcaa нали се усвояват веднага.Те няма ли да помогнат докато се усвои протеина?Че така с мляко ми е най добре да го пия.Много ле е лошо да го пия така,да не го пия напразно и да няма ефект?

Пий го с мляко щом така повече ти харесва. Разликата не е огромна.

29.01.08
00:37

Мерси за отговорите на всички.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1