24.01.08
16:11
Чух че като правя секс не трябва да се изхвърлям защото губя тестостерон. А той помагал за растежа на мускула има ли нещо вярно тука?
Темата беше редактирана от ASTOR на 25.01.08 22:04.
ДА!Внимавай да не се изцепиш,че заминава на кино тестостерона и после няма да можеш да вдигаш както трябва.Най-добре е пълно въздържание!Защо мислиш будистките монаси са били такива рамбовци?@!Щот не са ебвали през живота си!!!
24.01.08
16:41
Да така е обаче не обръщай чак такова внимание на това... Все пак не живееш само за залата.
24.01.08
18:44
правилно ако се лишиш от това за фитнеса е много глупаво, аз може би от 1 страна за това го правя :lol:
да,заради фитнеса не трябва да се лишаваш от тестостерона си.От него мускулите растат и гледай да не го губиш излишно.
24.01.08
22:00
Това са глупости.
Ще ми се да видя повече мнения за да си преценя кое е по вярно защото 1 казва че е вярно друг не как да разбера?
хахахаахахахахаха, имам чувството, че 1/2 хора в този форум ходят на фитнес, за да правят секс, пък ти и това им забрани. сега защо да ходят на фитнес :)
Никакъв секс, само блъскане в залата, здраво ядене, спане и лежане по цял ден, за да не хабиш ценна енергия, която е нужна за растежа на мускулите, и да не си нарушиш възстановяването! :)
Аман от тъпи теми, само аз съм затворил поне десет такива с абсолютно същия въпрос! И тази няма да е изключение.
Петко, мен лично като чета подобни постове и теми, насоките на размисъл на авторите им започват да ме тревожат.
Не знам дали това е класифицирано като определен тип заболяване, но цялостните изкривявания в името на нещо, СПОРЕД МЕН са проблем. Независимо дали е хранене, наркотици, алкохол, спорт, започне ли нещо да определя живота ни и всичко да се върти около него, нещата стават притеснителни...
Това е изцяло лично мнение, с което не ангажирам никой. Просто след всеки един подобен пост и подобно питане - аз се питам..
25.01.08
10:51
Абе и аз съм голям манияк на тема щанги, посветил съм общо взето последните няколко години само на спорта, но това вашето вече не е нормално. При това е глупост, че сексът пречи на тренировките и че се губи тестостерон. Даже напротив.
казано от Dancho` на 24.01.08, 16:11:
Чух че като правя секс не трябва да се изхвърлям защото губя тестостерон. А той помагал за растежа на мускула има ли нещо вярно тука?
Луд ли си как ще праиш секс то е супер вредно и неприятно :cheese: щангите са по-важни !
казано от Грахче на 25.01.08, 08:01:
Петко, мен лично като чета подобни постове и теми, насоките на размисъл на авторите им започват да ме тревожат.
Не знам дали това е класифицирано като определен тип заболяване, но цялостните изкривявания в името на нещо, СПОРЕД МЕН са проблем. Независимо дали е хранене, наркотици, алкохол, спорт, започне ли нещо да определя живота ни и всичко да се върти около него, нещата стават притеснителни...
Това е изцяло лично мнение, с което не ангажирам никой. Просто след всеки един подобен пост и подобно питане - аз се питам..
е освен ако не е секс, че иначе всички мъже сме за притеснение.
Има два вида тестостерон - свободен и свързан, за оказване на положителен ефект при тренировките от значение е свободния, свързания се изхвърля със спермата, при еякулация и изхвърлянето на сперма се активизира изработването на още тестостерон и свързан и свободен, надявам се дотук всичко да е ясно за максимално количество свободен тестостерон съня и приемането на достатъчно мазнини е съществено.
Няма нужда да се вманиачаваме толкова...аз съм против само секса в залата - нехигиенично е :D Няма други забележки ;)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 25.01.08 17:46.
Ако трябваше да се избира (а не трябва) е**л съм ти и щангите ;)
@Alkorin - евалата за компетентния отговор
@Стоянчо - зависи от залата брат :D