Протеини

25.01.08
17:51

Купих си тея два протеина
dobavki-bg.com/product.php?dcat=9&cat=9&id=53     1
dobavki-bg.com/product.php?dcat=&cat=1&id=27     2
И мисля че имам някаква предства как да ги пия  1 след тренировка 2 преди лягане
ако греша ще сам благодарен ако ме коригирате

25.01.08
18:03

Правилно си се ориентирал!Ако искаш можеш да добавиш още две дози-от суроватъчния(първия)сутрин за прекратяване на катаболните процеси протекли през ноща,и от млечния преди тренировка за да си предоставиш добър приток на аминокиселини които ще се освобождават по време на самата тренировка ;)

25.01.08
18:07

Да ама ако това което пише е вярно че 1 съдържа 55 гр белтъци а 2   28 гр то ще стане така че само от тях трябва да си набавям белтъци

QM

25.01.08
18:08

казано от Lachezar на 25.01.08, 17:51:

Купих си тея два протеина
dobavki-bg.com/product.php?dcat=9&cat=9&id=53     1
dobavki-bg.com/product.php?dcat=&cat=1&id=27     2
И мисля че имам някаква предства как да ги пия  1 след тренировка 2 преди лягане
ако греша ще сам благодарен ако ме коригирате

явно имаш бая парички
иначе про комклекса след трен може и сутрин а казейна преди лягане ,а и може и след трен да го смесиш с про комклеса

25.01.08
18:12

Благодаря също и BCCA имам 1000 ако ми кажете и тях как да приемам ще е хубаво

JO

25.01.08
19:22

хахах точно и аз тва щях да кажа - явно имаш спонсори :)
щом имаш амино (добре щеше да са комбинирани, а не ВСАА) пий ги тях сутринта като станеш и докато се изпикаеш и измиеш зъбите ще е минало достатъчно време. После си закуси, а протеините на прах са ти достатъчни по една доза (тъй като са скъпи).

28.01.08
15:56

казано от Lachezar на 25.01.08, 18:12:

Благодаря също и BCCA имам 1000 ако ми кажете и тях как да приемам ще е хубаво

ВСАА - преди и след тренировка в указаното количество (примерно 4 преди и 4 след).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1