22.03.06
19:18
Здравейте! Интересувам се дали в България могат да се намерят готови заместители на хранене (от онези, които само се смесват с вода, т.е. “течна храна” - MRP’s (Meal Replacement Powders). Не говоря за протеинови блокчета, енергийни напитки и такива неща - ами точно за MEAL REPLACEMENT POWDER, които са с формула например 60:30:10 протеини:въглехидрати:мазини и които се смесват с вода и става като шейк.
Най-известната марка на запад е EAS Myoplex, още знам за Met-RX и Rx-Fuel. Принципно най ме устройва 400 калории на доза с 40:40:20 делене, ама това ratio и на запад трудно се намира, а какво остава за тук...
Мерси предварително!
25.01.08
20:43
dobavki-bg.com/browse.php?cat=1&scat=5 Тука има няколко, има и в другите категории.
26.01.08
08:02
Пробвал съм на EAS Myoplex-а и останах доволен. Като вкус, съставки(и качеството им) останах доволен. Разтворяемостта не беше чак толкова добра, но иначе ми хареса продукта. Предполагам, че и Met-RX-а ще е добър, но аз съм го поръчвал и в България много ме съмнява да го предлагат някаде или пък другите 2-а заместитела. Поне до сега не съм ги срещал
Мнението беше редактирано от difference на 26.01.08 08:05.