15.01.08
18:17
Имам във вкъщи колело ... на 19 години 95кг съм от вчера усещам все едно гърдата (лявата) или леко под нея ми прескача ... мислех че е мускул и така се и оказа ,но май е сърцето.снощи карах велото ама не съм гледал пулса сега викам я да видя иии със започването ми удари 160+ и се оплаших и сппрах.особено докато седя мн усещам как тупти сърцето.може ли да е в следвствие от притеснение понеже започнах очни ставки от вчера и ми е мн напрегнато ...
16.01.08
17:48
благодаря ... ами говорих с майка ми и тя ми даде някакво сиропче ...с мента,глог и валериан сега не усещам толкова силно туптене ;)
според мен е по-добре да отидеш на лекър тия сиропчета и валериянчета само ще прикрият проблема,но няма да го разрешат
17.01.08
22:10
да ,наи-добре отива6 на лекар и тои сигурно 6е те прати на невролог или не6то от сорта ....
25.01.08
20:56
Най-добре отиди на лекар който да ти предпиши 10 лекарства... Първо ако отскоро тренираш недей се напряга много съвсем по малко - примерно по 5-10 мин на ден със средна скорост и ако пак имаш проблем вече наистина проблема си е за лекар.
ПП: ся се сещам че едно време ти ми разправяше как взимаш стероиди ;)
Мнението беше редактирано от 13_Godini_Fitnes_Boy на 25.01.08 20:56.