Сайт за протеин

Темата е заключена.
Прескочи до:

25.01.08
23:50

Искам да споделя един сайт , който намерих скоро: http://www.nutrisport.co.uk
И по-точно за този протеин :http://www.nutrisport.co.uk/estorepro/proddetail.asp?productid=90P&catid=1&oc=0
Става въпрос за 90+% протеин бленд от 65% Whey Isolate i 33% Micellar Casein (http://www.bodybuilding.com/store/mic.html)
и понеже винаги търся най-добрата цена - ако вземеш 30кг, излиза 857 лв(£326.40)  - по 28,60 лв/кг !!! :-)  %-P
Аа... и при поръчки над £100 - доставката за цяла Европа е безплатна !  :-)

LA

26.01.08
06:06

Офертата е много добра като цена,но само да ти упомена,че този сайта понеже е английски , за доставки от Англия и особено ако са големи 30кг със сигурност ще ти се заядат митничарите да платиш мито. Поне аз така предполагам, защото Англия не се води в Европейския съюз и за внос от нея се плаща мито. Може да минеш и без мито, но това все пак е голям пакет

MO

26.01.08
08:34

Е ти докато го изпиеш сигорно ще му мине годността..

26.01.08
09:37

LawrenceTaylor: “Англия не се води в Европейския съюз”

Незнам каква информация имаш братле, ама в www.europe.bg, в секцията “Държави-членки на ЕС” на 4-то място е Англия с Година на присъединяване към ЕС: 1973 !!! Ааа те скоро са ги присъединили... :-)
А иначе за годността , пише Май 2009 на сегашната продукция, а като ползваш 70 кг годишно идват идеално :-D

MO

26.01.08
10:00

Страни (държави и зависими територии) в ЕвропаСкриване
държави:
• Австрия • Азербайджан • Албания • Андора • Армения • Беларус • Белгия • Босна и Херцеговина • България • Ватикан • Германия • Грузия • Гърция • Дания • Естония • Испания • Ирландия • Исландия • Италия • Кипър • Латвия • Литва • Лихтенщайн • Люксембург • Република Македония • Малта • Молдова • Монако • Норвегия • Обединено кралство  • Полша • Португалия • Румъния • Русия • Сан Марино • Сърбия • Словакия • Словения • Турция • Украйна • Унгария • Финландия • Франция • Холандия • Хърватия • Черна гора • Чехия • Швейцария • Швеция

26.01.08
10:18

Aма тва са всички държави в Европа, а не в ЕС ....

Мнението беше редактирано от BadHorsie на 26.01.08 10:20.

26.01.08
10:28

И си написал  Обединено кралство, а ти знаеш ли това какво е ?!?

TA

26.01.08
11:44

Великобритания е членка на ЕС но доброволно са запазили паричната си единица ако това ви обарква :)

LA

26.01.08
12:21

Това,което съм писал трябваше да се разбере,че Англия е малко по-особен статут и няма току-така да минат 30кг доставка. Не,че не са в Европейския статут,но с тях ситуацията е по-особена.

Мнението беше редактирано от LawrenceTaylor на 26.01.08 12:22.

26.01.08
12:25

Минават без проблеми.41кг колет си получих без проблеми.

LA

26.01.08
12:36

Аз досега също не съм имал никакви проблеми,така че като си решил пробваш.

ВИ

26.01.08
16:32

Абсолютно не виждам смисъла на упражнението. Тук има америнански протеини на същите че и по-добри цени. Да пазаруваш от една от най-скъпите страни в европа за България-направо безумие.

26.01.08
18:24

казано от emzo на 26.01.08, 12:25:

Минават без проблеми.41кг колет си получих без проблеми.

Пак ме остави безмълвен! Това от щатите ли ти пристигна?
———
oт UK и да поясня, че не беше добавки :)
emzo

———

Така по-може :-) Първоначално се зачудих какво толкова може да си поръчал ;)

Мнението беше редактирано от Владимир8507 на 27.01.08 12:55.

26.01.08
18:30

Валентин Иванов американски протеин за 28лв/кг в БГ?  :ohh:

Оооо Владо,ти се върна,тамън се чудех къде се зачука. ;)

Мнението беше редактирано от tra^la^la на 26.01.08 18:30.

MO

26.01.08
21:13

Не се ли съмняваш в качеството защото гледам тука купуваш 3 и ти дават 1 кутия безплатно... нещооо  :coolhmm:

26.01.08
21:13

Хахах.... какви упражнения, какви 5 лева... :-)
Тоя “bargain whey” е само “-gain whey” :-) На 20гр протеин - 6 гр кристална фруктоза...  :-P

Говоря ви за whey изолат и micellar casein (най-анаболната, по последни изследвания, форма на протеин, главно заради способността му да усилва азотния баланс)  :exclaim:

Навсичкото отгоре NUTRISPORT са една от най-рекламираните марки в Англия , както и правят “own brand” продукти за други компании  ;-P А и хората са достатъчно коректни да сканират копие от лабораторно изследване на NationWide Laboratories, където съм сигурен че ако се подаде запитване по референтен номер , ще потвърдят данните  ;-)
Аз само предлагам да помогна...А който иска,  да купува “качествен” whey изолат за 70лв/кг и Калциев Каезинат на 80лв/кг - нямам нищо против  :)

26.01.08
21:33

Знам, че тук не се обсъжда това, но някой опитвал ли го е този протеин ? Защото, ако си купиш 30кг протеин и не ти е по вкуса ( демек едва ли не не можеш да го пиеш ) ще си меко казано - прецакан :) Предлагам да се замислите и върху това, преди да поръчвате :)
А иначе наистина ми изглежда доста добра цена ~30 лв на килограм за протеин, с такова съдържание.. :)

27.01.08
00:01

Да поясня: Обединеното Кралство, в това число и Англия, която е част от него се намира на континента Европа и същевременно е членка на икономическия съюз наречен Европейски Съюз. Закупувайки стоки от магазини, намиращи се на територията, на която и да е от държавите-членки вие НЕ пращате мито при получаване на продуктите по пощата или куриерски фирми. Независимо от грамажа на пратката. Друг е въпросът, че самата доставка на 30кг продукт ще ви струва няколко пъти повече от закупуването на същата стока от България. Липсата на мито не ви лишава и от заплащане на 20% ДДС.

На кратко - ако закупувате от чуждестранни магазини хранителни добавки, вие трябва да заплатите:
-цената на продукта
-митото с което се облага (за хранителни добавки - 12,9%), асвен ако не поръчвате от сайт, чийто складове се намират на територията на ЕС.
- 20% ДДС
-разходите по доставката

Като цяло мога да ви кажа, че с този сайт не сте открили топлата вода. Проверете, който искате американски сайт за хранителни добавки, изчислете разходите и ще видите, че дори тогава ще го получите с по 10-15% по-евтино, отколкото от българските щандови и онлайн магазини.

Прост пример:

Американският сайт www.amerikancitesadebeli.com предлага Optimum 100% Whey 2lb. за 21,99$
Към тези 22$, прибавяте 32,9% (мито + ДДС) от тази цена и добавяте парите за доставка. След това прехвърляте парите в български левове. 22$+ 33%от22$ + 19$=48,26$=65 лева

Българският сайт www.bulgaritesmegolemitarikati.bg предлага същия продукт за 80 лева.

MO

27.01.08
08:42

Даже е за 65 и той и май излиза същото :)

27.01.08
10:03

Ти ходи да научиш кво значи Европейски съюз... това му се вика ПРИМЕР.

27.01.08
12:49

казано от BadHorsie на 25.01.08, 23:50:

Искам да споделя един сайт , който намерих скоро: http://www.nutrisport.co.uk
И по-точно за този протеин :http://www.nutrisport.co.uk/estorepro/proddetail.asp?productid=90P&catid=1&oc=0
Става въпрос за 90+% протеин бленд от 65% Whey Isolate i 33% Micellar Casein (http://www.bodybuilding.com/store/mic.html)
и понеже винаги търся най-добрата цена - ако вземеш 30кг, излиза 857 лв(£326.40)  - по 28,60 лв/кг !!! :-)  %-P
Аа... и при поръчки над £100 - доставката за цяла Европа е безплатна !  :-)

При всички положения виж какъв му се срока на годност, защото ако приемем, че ще пиеш по 2кг на месец, това са си 15 месеца ;)
Ако твърдо си решил да го взимаш, най-добре се съберете с някой приятел и поръчвайте заедно, а после делете на половина :)

@vatchev - тука съм си, но в последния месец само чета какво се пише във форума, без да пиша :P Скоро очаквам пак да стана по-активен :)

Мнението беше редактирано от Владимир8507 на 27.01.08 12:51.

27.01.08
13:09

Владимир8507   Пия по 5 кг на месец т.е. по 60 на година , а и последната пратка беше с expiration date: MAY 2009

27.01.08
13:09

®ion Нека да обясня , че баш съм открил топлата вода! :-) Искам да ми покажеш протеина , който е на такава цена и с такова качество! Аз лично съм намерил само още един по-евтин (и качествен), ама е суроватъчен концентрат(76%) за 26,3лв/кг и то за 20кг с доставката! Какви са тия филми с американски сайтове и поръчки и мита и ддс-та?!? Говоря за европейско качество... И само не давай за пример Оптимум за 909гр - 65лв ахахахаххаха Луди ли сте? Защо всеки си мисли че като е скъпо е хубаво (което в повечето случаи в тази индустрия е вярно) , а като е евтино и е нискокачествено ?!?! Вярно , има пшеничени протеинни добавки, соеви изолати, малтиол и други алкохоли, хидролизати от пшеница и пилешки протеини....ама нали затова трябва да се чете опаковката и фактите внимателно ! Тая индустрия е мултимилионна и като такава придобива лошите корпоративни характеристики. Голяма реклама, високи цени и потребителя е готов да  дава всичките си пари, само и само да пие марковото.... Между другото напоследък забелязах че всички се тълпят пред BSN: кой се прекланя пред NO-Exlpode, кой пред Nitrix….. а защо същите тези хора не ползваха Nitrix, когато изглеждаше така : http://www.illpumpyouup.com/catalog/BSN-Nitrix.gif и въобще сичките продукти на BSN бяха с едни такива холограмни опаковки и въобще не бяха top of the tops….тогава Weider беше спонсор на Гюнтер Шлиеркамп, на Рони Колман и ...Weider, Weider !!! Сега като  BSN взе Ронито за рекламно лице и там още кой,като пускат 4-странични реклами в Muscle and Fitness и направиха опаковките “ПО-яки” и вече всички : ЕЕеееее! Дай насам ! :-) 
Ааа и за митото и ДДС-то:
Аз лично преди няколко месеца си поръчах XBOX360 Германия на стойност 400EU и сноуборд екипировка от Англия на стойност 280 паунда. Никакво ДДС не съм платил, никакви филми, да не говорим за  суплементи от Англия за 500 паунда и 0,8 куб.метра кашон, 34кг вътре.... До колкото знам с Евросъюза имаме споразумение за избягване на двойното данъчно облагане и освен в някои случаи , като например покупка на кола, плащаш ДДС на продавача и наште не те пипат....Иначе плащаш тук, след като си платил там и след това ти го връщат !  :-) 
По-здрави!

Мнението беше редактирано от BadHorsie на 27.01.08 13:13.

27.03.08
07:49

BadHorsie ,успя ли да поръчаш от този сайт и ако да сподели как става работата, защото аз нещо опрях на камък. Като се пробвах да попълня формуляра им, се оказа че те под “Европейски страни” имат предвид “Западно-европейски” и  България съответно липсваше като възможност, а на изпратения мейл не отговарят!?!
Аз иначе за в момента си поръчвам от и-бей  протеин  optimum 100 % WHEY PROTEIN GOLD STANDART и ми излиза 44лв/кг с доставката (иначе без дост. излиза 35лв) при положение че тука е над 70лв.

27.03.08
15:00

Четох на много местаиз интернет, че дадения по-горе протеин е с ужасен вкус.

04.04.08
13:56

bp409 От сайта на производителя са малко “бамбашка”  :-)  така че препоръчвам този сайт http://www.jmnutrition.co.uk/ . Дано някои оцени информацията...
Значи от тоя сайт си поръчваш , имаш отстъпки за 5 кутии (по 5 кг) примерно е 17% отстъпката :-)
Точно за 5 баки по 5 кг , доставката до БГ е 35 паунда, като плащането става с кредитна карта и твърдят че идва до тук за 2-3 дена (емайл информация :-) ), въпреки че при мен дойде за 6 дни ...
Сега... за вкусовете..... да, примерно ягодата е супер зле, но шоколада е приличен, даже много. На мен не ми прави впечатление, защото така или иначе всеки ден за малко не повръщам от BCAA-тата на NOW, така че все ми е едно :-) Четох някъде че и банана бил нелош....ще се пробва...
А иначе за 25кг с доставката ти излиза по 25.2 лв/кг, което за момента е “медено”, защото няма такъв протеин..... Виж на ON хич не е лош :-) , но 20 лв отгоре за 12гр на 100 суха маса по-малко протеин, а и лично на мен ми писна да разреждам суроватката с мляко за по-бавно усвояване, така че...... :-)

Дано съм помогнал....

Д-

04.04.08
15:39

казано от BadHorsie на 04.04.08, 13:56:

bp409 От сайта на производителя са малко “бамбашка”  :-)  така че препоръчвам този сайт http://www.jmnutrition.co.uk/ . Дано някои оцени информацията...
Значи от тоя сайт си поръчваш , имаш отстъпки за 5 кутии (по 5 кг) примерно е 17% отстъпката :-)
Точно за 5 баки по 5 кг , доставката до БГ е 35 паунда, като плащането става с кредитна карта и твърдят че идва до тук за 2-3 дена (емайл информация :-) ), въпреки че при мен дойде за 6 дни ...
Сега... за вкусовете..... да, примерно ягодата е супер зле, но шоколада е приличен, даже много. На мен не ми прави впечатление, защото така или иначе всеки ден за малко не повръщам от BCAA-тата на NOW, така че все ми е едно :-) Четох някъде че и банана бил нелош....ще се пробва...
А иначе за 25кг с доставката ти излиза по 25.2 лв/кг, което за момента е “медено”, защото няма такъв протеин..... Виж на ON хич не е лош :-) , но 20 лв отгоре за 12гр на 100 суха маса по-малко протеин, а и лично на мен ми писна да разреждам суроватката с мляко за по-бавно усвояване, така че...... :-)

Дано съм помогнал....

Не можах да разбера сега колко кг протеин си поръчал от UK? 5 или 30? Ако си имал късмета да вземеш 30 кг протеин от митницата втория път няма да имаш. Ще ти кажат, че вкарваш с цел търговия и поръчката ще изчезне по трасето.

Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 04.04.08 15:51.

NF

04.04.08
15:46

Дано съм помогнал....

Какво не ти харесва в БЦАА аминокиселините на NOW Foods? Нормални БЦАА като всички останали? Искаш да са с вкус на зелена ябълка ли? Явно не си пил много аминокиселини на прах щом се изказваш толкова неподготвен...

04.04.08
17:02

NOW Foods България  Абе братле, като толкова много знаеш , ай кажи как да ги пия по 40 гр на ден без да ми става ултра зле? Въобще не се оплаквам от NOW, даже съм с две ръце за тях, нищо че не си ги пазарувам от БГ! Според мен NOW са много стабилна фирма и  много се радвах като влязоха на българския пазар. ОБАЧЕ ... BCAA-тата, и по точно тези на прах вече се виждам в чудо в какво да ги разтворя, защото в по-големи количества(над 5гр) са практически не разтворими , и понеже ги пия от кутията вече само с вода и преглъщам трудно трудно, са адски на вкус! Може би решението е капсули да си купя и да ги пълня, ама каде ще му излезе края.... :-)
Ааа между другото какво си тръгнал да лаеш веднага? Така ли е вече тук?! REP-ове на компаниите злостно бранят всяка негативна дума?!? Не са ли гадни на вкус, а? Аз само това казах и няма да спра да ги пия, защото съм сигурен че са 100% качествени. Но който каже че са приятни......
А и съм пил доста други аминокиселини , както и на прах на Мусаши, и си спомням че не бяха толкова гадни на вкус (може би защото не са 100% pure, но все пак)

А по случай изказването на Даниел - Трибоеца, искам само да кажа че понеже виждам че си от Пловдив,
че точно от пловдивската митница, на Иван Вазов, съм зимал брутални пратки и мога да си ги праа квото искам, никой нищо неможе да ми каже!
Да не говорим за поръчки от netrition.com, кадето ми ги дадоха в Пощата (централна поща) и служителката го изнесе (огромен жълт чувал, вътре кашон) през вратата отстрани :)

ПО-здрави

MO

04.04.08
17:33

Horsie имаш ЛС.

Д-

04.04.08
18:36

казано от BadHorsie на 04.04.08, 17:02:

NOW Foods България  Абе братле, като толкова много знаеш , ай кажи как да ги пия по 40 гр на ден без да ми става ултра зле? Въобще не се оплаквам от NOW, даже съм с две ръце за тях, нищо че не си ги пазарувам от БГ! Според мен NOW са много стабилна фирма и  много се радвах като влязоха на българския пазар. ОБАЧЕ ... BCAA-тата, и по точно тези на прах вече се виждам в чудо в какво да ги разтворя, защото в по-големи количества(над 5гр) са практически не разтворими , и понеже ги пия от кутията вече само с вода и преглъщам трудно трудно, са адски на вкус! Може би решението е капсули да си купя и да ги пълня, ама каде ще му излезе края.... :-)
Ааа между другото какво си тръгнал да лаеш веднага? Така ли е вече тук?! REP-ове на компаниите злостно бранят всяка негативна дума?!? Не са ли гадни на вкус, а? Аз само това казах и няма да спра да ги пия, защото съм сигурен че са 100% качествени. Но който каже че са приятни......
А и съм пил доста други аминокиселини , както и на прах на Мусаши, и си спомням че не бяха толкова гадни на вкус (може би защото не са 100% pure, но все пак)

А по случай изказването на Даниел - Трибоеца, искам само да кажа че понеже виждам че си от Пловдив,
че точно от пловдивската митница, на Иван Вазов, съм зимал брутални пратки и мога да си ги праа квото искам, никой нищо неможе да ми каже!
Да не говорим за поръчки от netrition.com, кадето ми ги дадоха в Пощата (централна поща) и служителката го изнесе (огромен жълт чувал, вътре кашон) през вратата отстрани :)

ПО-здрави

1. По леко с приказките, че никои нищо не можел да ти каже и че си правиш квото искаш.
2. Ясен си ми колко поръчки в годината правиш щом не са ти направили проблем до сега.
3. На Иван Вазов няма митница, там е пощенската станция за международни пратки. Митницата е на кукленско шосе.

NF

06.04.08
01:34

казано от BadHorsie на 04.04.08, 17:02:

ПО-здрави

Разтварят се в шейкър или затворен съд и след това се разбиват и се разтварят относително добре... всички чисти аминокиселини в свободна форма и на прах са горчиви - това е и признак че са такива... колкото по-горчиви толкова по-добре. На оптимум са същите...

06.04.08
10:56

Дано съм помогнал....

Ха ,точно от тях  си поръчах ама от и-бей акаунта им и в случая отстъпката на 5кг беше 500гр. креатин. Мерси за инфото все пак. Във вторник поръчах протеинчето и сега да видим кога ще дойде!?!

А гледам че може да има проблеми с митницата и все се чудя, нали поръчвам от страна в Европейския съюз и стоката не би трябвало да преминава митница, или греша? И ако минава митница ще ми я обмитяват ли ???

06.04.08
11:32

казано от bp409 на 06.04.08, 10:56:

А гледам че може да има проблеми с митницата и все се чудя, нали поръчвам от страна в Европейския съюз и стоката не би трябвало да преминава митница, или греша? И ако минава митница ще ми я обмитяват ли ???

Не, няма да ти я обмитят ;) Нали това е смисъла на Европейския съюз... и тъй като гледам, това май е единствения позитив за българите от еврочленството ни...

07.04.08
17:42

————————————————————-

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 08.04.08 05:02.

09.04.08
20:54

Вчера направих поръчка от въпросният саит,каквото и да стане ще ви държа в течение как седят нещата с този саит.

ГП

13.04.08
14:03

Здравейте.
Момчета,чета чета и не мога да схвана защо излиза така,че да си пазаруваме он-лайн от Англия излиза много по-евтино,отколкото от БГ.И ако наистина е така,защо не земеме сички да си пазаруваме от чужбина?Наистина не разбирам,как може 1кг протеин (качествен) излиза 30 лева а в БГ примерно 3 50-60+ ....
Благодаря !

13.04.08
14:10

Ако е без мито - наистина излиза по-евтино, но иначе е едно и също.

ГП

13.04.08
14:53

А то с мито ли е ?

13.04.08
16:38

Принципно да, но ако поръчваш от Netrition.com можеш да го избегнеш като им пишеш да ти издадат фактура за 20-30$.

13.04.08
17:00

Момчета UK и USA са различни да знаете :) .
UK е Великобритания/Англия която е членка на ЕС и няма мито и ддс ( идеята на ЕС) .
USA е САЩ и никога няма да е член на ЕС защото просто не е Е :) -> следователно по преценка на митничаря може и да имаш може и да нямаш мито+ддс .

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1