Трицепс

AS

26.01.08
17:32

Искам да питам дали може в тренировката си за трицепс да правя тези 3 упражнения за маса Тесен Хват кофички на лежанка и френско с дъмбел в смисал такав дали ще претренирам ?! мерси на всички предварително.

MO

26.01.08
18:09

Напълно малоумна тема ако питаш мен :)

26.01.08
19:11

Много му помогна с изказването... Браво!

26.01.08
19:19

Ми незадаваш правилен въпрос...
Незнам каяква ти е тренировката за трицепс,но неправи повече от 3-4 упражнения в една тренировка!
може да ги ползваш да си разнообразяваш тренировката ;-)

26.01.08
21:05

Ако питаш мен и 2 упражнения стигат за трицепс, но едва ли ще претренираш и от 3. Нещата пряко зависят от сплита ти.

27.01.08
09:52

Би могъл да претренираш ако тренираш всеки ден и само трицепс, и то не веднага а след 2-3 месеца. Така, че отпусни се тренирай го както го чувстваш - ако почувстваш че е напомпан свършваш тренировката, не гледай серий. Имаше период , в който тренирах трицепса с 5 упражнения с 5 серий- много за малък мускул - но не претренирах, напротив- трицепса  растеше като ненормален.

AS

27.01.08
16:47

значи въпроса ми бе такав дали от 3 упражнения за маса ще го претренирам тоя трицепс или да смена едното сас скрипец и ако можеше некои да си сподели своите упражнения за трицепс но за пореден пат се обедих че в този форум няма да намера компетентни мнения просто всички се мислят че много разбират и че са много яки разочаровах се за пореден път мерси за последния коментар тои ме насочи горе доло

27.01.08
17:11

казано от asdfghjkl11 на 27.01.08, 16:47:

значи въпроса ми бе такав дали от 3 упражнения за маса ще го претренирам тоя трицепс или да смена едното сас скрипец и ако можеше некои да си сподели своите упражнения за трицепс но за пореден пат се обедих че в този форум няма да намера компетентни мнения просто всички се мислят че много разбират и че са много яки разочаровах се за пореден път мерси за последния коментар тои ме насочи горе доло

Стига с тия упражнения за маса, за форма и нз още за какво си. Двете са базови, едното е изолиращо. Ето, казвам ти няма да претренираш стига цялата ти програма да е удачно разпределена.

27.01.08
17:12

АМи на тъпи въпроси-тъпи отговори дето се вика.Поразрови се малко има много информанция за упражнения методики и ...от а до я... :)

27.01.08
19:44

Не виждам проблем.
Е, стига да не правиш по сума ти серии де. :)

28.01.08
08:37

Аз правя по 3 упражнения по 3 серии. Френската е най-ефективна за ММ но винаги има опасност да си прецакаш лактите и да си аут седмица!!! Вснимавай!

28.01.08
09:12

казано от Vasko на 28.01.08, 08:37:

Аз правя по 3 упражнения по 3 серии. Френската е най-ефективна за ММ но винаги има опасност да си прецакаш лактите и да си аут седмица!!! Вснимавай!

Не съм съгласен с теб - не е най- ефективното упражнение, едно от най - добрите. Ако трябва да се води дебат по този въпрос , за мен най- ефективното упражнение за маса в прицепса са кофичките на успоредка. Само погледнете Йордан Йовчев - той не може да си позволи нормална  тренировка с тежести защото ще изгуби еластичността на връзките , и все пак трицепса му е уникално голям. Пак казвам това си е лично мое мнение, на различните хора действат различни упражнения.

28.01.08
13:32

Най-ефективни са многоставните упражнения - кофите и бутането с тесен хват. Но това е доста субективно и не е общо правило, което да важи за всички трениращи.

28.01.08
15:11

3 за трицепс е нормално, няма да претренираш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1