добавки

26.01.08
19:09

значи тренирам усилено от повече от месец.гледам да се храня пълноценно даже спазвам диета за качване.на 19 съм 182-3см. 78кг.(ако е бил верен кантара).за бицепс започнах с 7.5кг сега съм на 12.5кг а след ден-два ще ги дигна на 15кг. защото вече 12.5 са ми лесни за изпълнение на сериите 3х10 с 2мин. почивка м/у сериите и 3мин.м/у различните упражнения.също така от 3х10 кофи дигнах на 4х10 и ги изпълнявам без особени проблеми пак с 2мин. почивка м/у сериите...
искам да започна с някакви добавки с цел да покача масата си.Спрял съм се засега на глутамин аргинин амино ... но се колебая дали ми трябва гейнер или протеин защото колкото и да спазвам диетата си немога да ям по 4-5 пъти на ден.Моля да ме посъветвате как да постъпя какви добавки да си закупя за да постигна желания ефект а именно да покача значително мм-то ми ...
Благодаря Ви предварително!

26.01.08
19:42

За качване по добре си вземи някакво протеинче,добавките на които си се спрял са за въстановяване ;-)

Мнението беше редактирано от Olimp на 26.01.08 19:44.

28.01.08
16:11

Според мен на този етап е достатъчно и само с правилен хранителен режим. Щом не можеш да ядеш по 4-5 пъти на ден, това означава, че има дни само с 3 яденета, което е нищо и в такъв случай може да си вземеш някакъв гейнер, който е с по-високо съдържание на белтъци с цел да заместваш някое от храненията. Иначе една суроватка или млечно-яйчен протеин няма да ти дават необходимата енергия. Може и двете да се комбинират. Но с риск да се повторя - най-добре е да се опиташ да ядеш по 5-6 пъти дневно и без добавки засега.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 28.01.08 16:12.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1