Налага ми се да дам кръв

24.01.08
20:36

Здравейте,
по стечение на обстоятелствата ми се налага утре да давам кръв, не знам колко, може би около 250-300 мл...Ако има някой, който го е правил и знае как му се е отразило моля да пише... Сутринта трябва да ходя на тренировка, какво мислите, да ходя ли ??? Никога не съм давал кръв и не знам как се отразява това ....

24.01.08
20:57

Пропусни тренировката, ако взимаш някакви по ... така добавки не забравяй да го споменеш.Знам, че дават шоколад след като ти вземат кръв, ама дали преди това трябва да се яде ... нямам идея.

24.01.08
21:04

Ами никакви суплементи не взимам и сега се чудя, тъй като ще давам след тренировката дали ще ми се отрази на възстановяването...

Самият ден и следващия недей да тренираш. За по - сигурно. После прави каквото искаш :)

25.01.08
21:57

Може да ти стане малко гадно и да отмалееш но като думнеш 2-3 шоколада ще се оправиш.
За тренировка и дума да не става.

26.01.08
19:01

казано от Lubomir Marchev на 24.01.08, 20:36:

Здравейте,
по стечение на обстоятелствата ми се налага утре да давам кръв, не знам колко, може би около 250-300 мл...Ако има някой, който го е правил и знае как му се е отразило моля да пише... Сутринта трябва да ходя на тренировка, какво мислите, да ходя ли ??? Никога не съм давал кръв и не знам как се отразява това ....

даването на кръв 2 пъти в годината е полезно
250-300 мл мисля, че такова кръводарение няма
или ти вземат малко от пръста, или ти точат половин литър
причина за притеснение няма. повече сладко и дори ще се чувстваш по-добре

27.01.08
02:05

Мерси на всички за помощта..Дадох кръв и ако трябва да съм честен не почувствах някаква промяна във физическото ми състояние...Иначе за тези, които тепърва ще даряват се взима 400 мл, на мен ми се стори бая, но явно това е мизата :)

MO

27.01.08
09:07

Ти за приятел ли дари или за нуждаещите ?

29.01.08
11:30

Ами не съм дарил за приятел... На един човек (съпруг на приятелка на майка ми) му се наложи операция и трябваше да се даде кръв и така... Иначе след 2-3 месеца ще го направя и просто така - за нуждаещите се, защото скоро разбрах от един колега, на когото му преливат кръв на всеки 3 седмици, че това е доста наболял проблем в Българското здравеопазване...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1