26.01.08
08:14
Ето ви моя режим за орелефяване, за сега действа много добре. Разбира се имайте в предвид, че в основен период се храня невероятно много и когато превключа на този режим нещата си идват на мястото.
ЗАКУСКА 6 бълтъка + 1 жълтък + извара + 2ф. бонус + зелен чай
хр. 2 5 блтъка + 5лъжици овесени ядки чисти
хр. 3 200 гр пилешко + 80 гр кафяв ориз + варени зеленчуци
хр. 4 200 гр пилешко + 80 гр кафяв ориз + варени зеленчуци
хр. 5 30 гр сурватъчен протеин + 5 лъжици овесени ядки + кафе
пре трен 2 гр течен л-карнитин, 3 гр BCAAs, 2т. амино киселини
ТРЕНИРОВКА
след трен 3гр BCAAs, 5г глутамин, 20 гр сурватъчен протеин, 20 гр декстроза
хр.6 200 гр пилешко + варени зеленчуци
хр. 7 5 варени белтъка
пре лягане 2 гр л-карнититн на капсули
Еднообразно е но действа, за 2 месеца може да се издържи и резултата е добър.
26.01.08
08:23
Аа да то тва е хранене извинявам се
Мнението беше редактирано от Mothefucker на 26.01.08 08:28.
хаха, не, виж какво е имал предвид човека:
хр.3 - 200 гр пилешко + 80 гр кафяв ориз + варени зеленчуци
@fitboy - напиши часовете съответстващи на храненията, че ми е любопитно.
Доста е храната като количество, колко кг. си ?
Изглежда добре, но няма пара за толкова пилешко и за тези добавки , те в таз държава за побъркаха с цените
26.01.08
21:07
казано от cheFo`` на 26.01.08, 20:53:
Изглежда добре, но няма пара за толкова пилешко и за тези добавки , те в таз държава за побъркаха с цените
Прав си побъркани са с тия цени ... и тия заплати! Обаче засега пилешкото е на прилична цена.. но другите работи...
27.01.08
11:33
казано от Alkorin на 27.01.08, 10:48:
Не ми харесва, не виждам добри мазнини в менюто а те са съществени.
Ще споделиш ли какви храни са такива източници на мазнини? :)
27.01.08
11:57
ядки, зехтин, желтъци, натурално фъстъчено масло ...
Мнението беше редактирано от difference на 27.01.08 12:00.
казано от difference на 27.01.08, 11:57:
ядки, зехтин, желтъци, натурално фъстъчено масло ...
привърженик съм на ниско мазнините диети - тук мазнините са главно от жълтъците и риба когато ям вечер. Ако трябва да добавя още то това ще са 2г. омега 3 сутрин и 2 гр. вечер + 1 сл лецитин сутрин и вечер
а часовете са съобразени с моя дневен режим
1 закуска 8,00
2 хр 10,30
обяд 12,30
след обяд 15,00
пре трен 17,00
трен 18,30 - 19,30
вечеря 20,30
последно 22,30
28.01.08
20:03
Като гледам основните калории са ти протеини тоест тялото ще гори протеини тоест мусколите ти !!
казано от Wrestling_pro на 28.01.08, 20:03:
Като гледам основните калории са ти протеини тоест тялото ще гори протеини тоест мусколите ти !!
Я пак, че тука нищо не каза ?
29.01.08
06:57
Като гледам яденето му основното са протеини основното кое ще изгаря оразнизма ще са протеини и като е на отрицателни калории ще изгаря мусколите !!Затова се правят високо мазнините диети за мое се изгарят мазнините !!
казано от Wrestling_pro на 29.01.08, 06:57:
Като гледам яденето му основното са протеини основното кое ще изгаря оразнизма ще са протеини и като е на отрицателни калории ще изгаря мусколите !!Затова се правят високо мазнините диети за мое се изгарят мазнините !!
ти май си мнноооооооооого далеч от този спорт!
Първо има достатъчно комплексни въглехидрати - а именно въглехидратите изгарят мазнините! Белтъчините ти запазват мускулите, държат те сит и забързват метаболизма!
Не претендирам, че режима е перфектен, но са спазени всички изисквания за “културистична” диета. Съобразен е с моят организъм. Това е примерен режим и всеки може да внесе корекции ако реши да го ползва.
29.01.08
09:06
Супер е режима. Само тая декстроза не ми харесва, защото съм враг на простите въглехидрати по време на сваляне.
Взимаш си едни омега 3-6-9, ленено или рибно масло и вече имаш и мазнините и всичко е 6.
За мен един оптимален режим за изгаряне на мазнини е по следната формула - малко мазнини, малко въглехидрати и достатъчно протеин, не трябва да се свеждат до минимум нито въглехидратите нито мазнините те си имат свойта роля за да функционира всичко наред просто трябва да се ограничат.
Мнението беше редактирано от Alkorin на 29.01.08 09:31.
Аз не съм против простите карбс, ама при мен не става номера, докато едно приятелче и то чисти с декстроза след тренировка(пак вечер) и няма проблеми.Въпрос на метаболизъм.
@fitboy - тука е така, ти се опитваш да помогнеш, те ти се нахвърлят на врата.Ама ....
Преди време беше пускал режима си за маса, който ми хареса, а и моя беше сходен с него :P
29.01.08
16:30
казано от fitboy на 29.01.08, 07:21:
казано от Wrestling_pro на 29.01.08, 06:57:
ти май си мнноооооооооого далеч от този спорт!
Първо има достатъчно комплексни въглехидрати - а именно въглехидратите изгарят мазнините! Белтъчините ти запазват мускулите, държат те сит и забързват метаболизма!
Не претендирам, че режима е перфектен, но са спазени всички изисквания за “културистична” диета. Съобразен е с моят организъм. Това е примерен режим и всеки може да внесе корекции ако реши да го ползва.
Прав си това не е основния ми спорт но според мен наблягането на мазнини спомага за изгарянето им