27.01.08
09:31
От началото на февруари започвам сериозен цикъл с сериозни добавки,стриктно хранене и яко вдигане в който ще се качва маса стабилно :vampire: .ВЪпросът ми е дали ще е удачно преди да го започна да направя една седмица почивка без фитнес.Като се замисля от доста време не съм почивал така по-дълго време 8-/ .НЕ се чувствам изморен или невъстановен.Просто искам да знам дали тази кратка почивка ще има положителен ефект?
27.01.08
09:40
по закон на всеки 6 седмици тренировки се почива по 4 дена.
почини си спокойно без никакъв фитнес, но не повече от 4-5 дена.
Незнам какви са тези закони и тн.В този спорт закони няма, всичко идва както го чустваш.
@vatchev
Една седмица почивка ще ти се отрази много добре стига да не изгубиш мотивация през нея.. и да не се отпускаш на слабо хранене.Ще се презаредиш и ще си готов за цикъла :) Според мен един месец е много.. за тоя месец ще изгубиш и маса вероятно, за това смятам че една седмица е идеалната почивка.
27.01.08
10:22
Почини.
казано от vatchev на 27.01.08, 09:31:
От началото на февруари започвам сериозен цикъл с сериозни добавки,стриктно хранене и яко вдигане в който ще се качва маса стабилно :vampire: .ВЪпросът ми е дали ще е удачно преди да го започна да направя една седмица почивка без фитнес.Като се замисля от доста време не съм почивал така по-дълго време 8-/ .НЕ се чувствам изморен или невъстановен.Просто искам да знам дали тази кратка почивка ще има положителен ефект?
Ако не се чустваш изтощен или не си стигнал някакво плато при упражнения по - добре 2-3-4 дена отколкото цяла седмица, за една седмица могат да паднат постиженията защото ако си възстановен а не тренираш не можеш и да ядеш достатъчно etc.
Мнението беше редактирано от Alkorin на 27.01.08 10:45.
27.01.08
14:20
казано от vatchev на 27.01.08, 09:31:
Аз съм планирал същото нещо за Февруари, само чакам да ми пристигне пратката :) По-нататък ще си подновя и дневника.
Какви са “сериозните” добавки ако не е тайна :P
Ами подготвил съм си едно стакченце Nectar,GluFM,Amino 2700 и Swole.И понеже досега креатин не съм пил никакъв очаквам добри резултати от креатионвата матрица на Синтракс.За мен бих казал,че са си сериозни :coolsmile: и комбинирани със стабилно хранене и добра почивка очаквам едни наистина добри резултати :) И аз смятам да подновя дневника тогава.Преди началото ще направя точни измервания и накрая ще сравнявам.
27.01.08
18:30
Екстра ти е стакчето :) Аминокиселините можеше и да са по-добри, но и тези стават. Пиши после впечатления от нектара, защото искам да прочета едно безпристрастно мнение за този толкова рекламиран продукт.
Мерси :)
За Нектар още сега мога да ти кажа.Пия го от 4 месеца и досега съм изпил около 4 кутии.Пия сутрин и след тренировка.НЕ съм го спирал през тези 4 месеца.Първо-наистина е много вкусен,а с мляко е божествен.Ефект-никога не съм усещал някакъв силен ефект от него.Принципно откакто го пия съм качил олко 4-5 килограма,но това се дължи на кораво ядене и трениране и предполагам в доста по-малка доза на протеина.НО си ме радва и определено ще продължавам да го пия занапред! :coolsmirk:
А я кажи за аминото какъв по-добър вариант от 2700.Тези доста ми допадат в момента.Една доза(4хапа)има 8 гр протеин,разглеждах на НАУ фуудс техните на същата доза имаха само 3,4гр протеин :shut: . Принципно ми се върти в главата,опцията Purpe wrааth които вероятно са един по-добър избор за амино,ама много $$ ми идват вече.Предложи ти някакви ;)
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 27.01.08 20:09.
съжалявам за офтопика : Владимир - от Нектара ще останеш очарован според мен .След лятото , през което работих и отслабнах значително , се завърнах в залата с нектара и матикс-а + хранене и възстанових за месец , месец и нещо + ябълката има невероятен вкус.
По темата : И аз съм на мнение , че би трябвало максимум 4 дена да почиваш
27.01.08
20:28
Имам един страничен въпрос - какъв е тоя нектар, за който говорите :)
може да е тъпо да питам, ма не съм наясно?!?!?!?
27.01.08
20:37
Става въпрос за този протеин вероятно.
27.01.08
22:04
казано от vatchev на 27.01.08, 19:11:
Мерси :)
За Нектар още сега мога да ти кажа.Пия го от 4 месеца и досега съм изпил около 4 кутии.Пия сутрин и след тренировка.НЕ съм го спирал през тези 4 месеца.Първо-наистина е много вкусен,а с мляко е божествен.Ефект-никога не съм усещал някакъв силен ефект от него.Принципно откакто го пия съм качил олко 4-5 килограма,но това се дължи на кораво ядене и трениране и предполагам в доста по-малка доза на протеина.НО си ме радва и определено ще продължавам да го пия занапред! :coolsmirk:
А я кажи за аминото какъв по-добър вариант от 2700.Тези доста ми допадат в момента.Една доза(4хапа)има 8 гр протеин,разглеждах на НАУ фуудс техните на същата доза имаха само 3,4гр протеин :shut: . Принципно ми се върти в главата,опцията Purpe wrааth които вероятно са един по-добър избор за амино,ама много $$ ми идват вече.Предложи ти някакви ;)
Веднага ми направи нещо впечатление. Писал си, че си изпил 4 кутии за 4 месеца, тоест - падат ти се по ~900гр на месец или 30 дози по 30гр (както препоръчва производителя). Как тогава си пил два пъти дневно (сутрин и след тренировка)? Нещо не ми се връзва... или пиеш двойно по-малка доза, или не го пиеш в нетренировъчните дни.
За Amino 2700 - първо тези аминокиселини имат малко неясен произход. Уж са остарял продукт на Universal, който вече не фигурира в сайта им, не се и предлага никъде по online магазините, били произвеждани само за Източна Европа и т.н. Освен това, профила им не е толкова добър - сравни ги тук с конкурентите: http://www.bodybuilding.com/store/aminotop.html
Иначе се гълтат лесно, ако не друго... за разлика от optimum 2222 :-)
@vitan - ще взема да си купя и аз накрая една кутия, да го пробвам, след като всички толкова ми го хвалите тоя нектар. Тъпото е, че Syntrax го предлагат само в разфасовки от 2lb.
Прощавай грешката е моя,пия го от 3 месеца,не от 4 :)
Мерси за линка.
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 27.01.08 22:20.
Аз съм против почивката, освен, ако нещо не си в кондиция. Не и сега, аз почивам лятото 7-10 дена. Успех с комбинацията от добавки!
казано от Стоянчо на 28.01.08, 15:17:
Аз съм против почивката, освен, ако нещо не си в кондиция. Не и сега, аз почивам лятото 7-10 дена. Успех с комбинацията от добавки!
Правилно аз също не ги одобрявам, Зависи в какъв период са. Едно приятелче спря за месец с мисълта че след като почне ще стане голямата мечка. Но треньора каза че това е просто загуба на време. И няма нужда от такива спирания.