Дневник на alleN \ Ален

Темата е заключена.

05.11.07
18:04

Айде и аз да се разпиша тук.Ето първо малко инфо за мен.На 15 години съм,~ 180 см,~84кг стаж 2 години без 3 месеца :).След почивка около 2 седмици е време да се захващам пак.Не спазвам точно определен режим на хранене вече,защото просто нямам волята (признавам си) и с това училище много кофти става.Но като цяло гледам да ям нещата които трябва.Днес си взех протеин и мисля само на това да карам основния период.Най-много да зема някакви амино...Та така днес ето какво ядох.
към 8:30часа : овес с кисело мляко и доза протеин (Now Whey Protein Ванилия- мн гаден вкус ма ще свикна :) )
~10:00 тренировка (ще я напиша и нея не се притеснявайте :) )
СЛед трен бях на гости и неможах да ям веднага и неможах и протеинчето да пина.
14:00Сърми с кайма :) и супа топчета (Това ми предпожиха приятелите :) )
16 : 00 ДОза протеинче
18 :00 Пиле с шопска салта (обичам шопската салатааа : ) )
И предполагам че преди лягане ще хапна извара незнам ще реша.Това е яденето е под сяква критика.А аз на маса не сядам без сирене незнам що така обаче супер много го обичам.В всички яденета имам сирене без закуската.Не съм го писал ма да имате в предвид.
Сега тренировката : Днес беше ред на гърдите. Тежичка беше.
Полулег с щанга -4х8 Само да вмъкна че в повечето случаи не броя повторенията аз сам усещам кога да спра и кога му стига на мускула.
Лег с щанга-3х8
Полулег с дъмблеи (горе ги сабирам ръцете и дланите гледат една кум друга-така го усещам и във вътрешната част)-3х8
Пек-дек-3х10
Кросоувър-3х10
Скоро мисля да минавам на спит за сила защото на едни кила седа вече доста време и незнам някак нямам стимул така.Аз мисля че може да е заради това че права доста серии до отказ.
И това е за днес.А нека си напиша и сплита за седмицата.
Понеделник :Гърди
Сряда:Гръб
Петък:рамо,трапец
събота:ръце,предмишници
Скоро мисля да  го сменям.

06.11.07
16:29

Днес(вторник) почивка.Само храната ще напиша а и размерите които забравих да напиша в предния пост тука ще ги вмъкна.
6:00 овес с кисело мялко и доза протеин
Тук една много голяма пауза защото забравих да си взема нещо за даскалоа от там неща да си земам нищо
13:00 Мусака с телешка кайма и доста сирене :)
16:00 Пиле с шопска салата и пак сиренце разбирасе.
Сега ще вкарам едно зеле с месо и сирене:) след малко
И преди лягане ако имам аптеит за извара.Много лошо се получава с това училище обаче какво да права.ПОнякога като се сета си носа бадеми или други сурови ядки.
Онзи ден си измерих някои работи :)
дясна ръка-40 см
лява ръка-38 см :( много ме дразни тая разлика.
талия-91(може и малко повечко) : ( ( ( ( ( А па за тоя тумбак да не говорим.Ма ще му мисля към Април.
Гръдна не съм мерил защото забравих.Сами се досещате че съм си мазничък ама на мен това за сега не ми пречи.
Силовите  ми постижения са много зле.Досега не сум тренирал за сила никога и не сум правил единици.Мисля да си ги задържа за себе си засега : )
Утре ще права гърбината и ще напиша после.Крака не права само не питайте защо.Защото си има причини :)

07.11.07
17:40

Днес(сряда) трябваше да съм на тренировка но не бях...Така се получи.Утре ще отида да си направа гърба но ще вкарам и трицепса и в петъка ще права рамо бицепс защото в събота ми се налага да хода до едно место а няма да мога да си направа ръцете...Така се плучава.Така ето днес храненето
6:00 овес с кисело мляко и доза протеин
~9 :00 Около 100тина грама сурови ядки
Това ядене ми е най-слабо...Даскалото ме измъчва..
13:30 зеле с пиле и сирене и 1 филия пълнозърнест хляб
14:00 пак малко сурови ядки
16:00 доза протеин
19:30 пиле с два малки домата и сирене
И преди лягане може извара да хапна.
Това за днес Утре ще ходя в залата и вдруги ден,после два дни почивка :)

08.11.07
16:09

Днес (четвъртък) беше ред ред на гърба но вкарах и малко трицепс.
Ето как протече тренировката :
Чукове-4х8,10
Хоризонтален скрипец 3 х10
вертикален 3 х10
Тяга - 3х6,8
И две упражнения за трицепс-за повече нямах сила.
Добре загрявам трицепса защото при френско много ме болят лактите и вкарах две серии кофички на пейка със собствено тегло
Френско 3х8,10
Скрипец-3х8
Яденето е Абсолютно същото като вчера
Само можеби малко часовте се разминават но е същото.
Утре иде ред на Рамо,бицепс и ако може предмишница според зависи ...

28.01.08
16:45

След дълга пауза през която не съм писал е време малко да обновя дневника.Не съм писал от миналата година.
Ще вписвам само тренировките,храната мисля че е на ниво,но не заради това няма да я вписвам а защото за момента не искам и не помня много какво съм ял и в какво количество :)До скоро бях на 4 дневен сплит с трениране на МГ 1 път в седмицата малко за стрес.Сега пак си минавам на моя си измислен сплит :D
Днес Понеделник-28 Януари Рамо,гръб
ПОвдигане на щанга пред врат - 8х40кг,7х45кг,6х50кг(с бая зор :) )
повдгиане встрани с дъмбели - 10х7кг(дъмбела),7х14кг(дъмбела),7х14кг (дъмбела)
ГоренСкрипец-10х50,8х60,7х65кг(мн ми е слабо това упражнение)
Тяга-10х75кг,8х85кг,6х90кг.
ДОлен скрипец-10х55кг,8х60кг,8х70кг
ПОвдигане за трапец-3х10 с 30 кг дъмбели
15 мин вело (нещо ми се схвана прасеца и затова толкова малко)
Целта ми е повече функционална маса и сила.Размери съм се отказал да права.В момента са нещо такова:ръце-41см,80кг(сутрин на гладно),180 см.
На 15 години.

Мнението беше редактирано от Ален Божинов на 28.01.08 16:46.

BU

28.01.08
18:12

казано от alleN на 05.11.07, 18:04:

Скоро мисля да минавам на спит за сила защото на едни кила седа вече доста време и незнам някак нямам стимул така.Аз мисля че може да е заради това че права доста серии до отказ.

Ами,прав си.Умората и силата се взаимоизключват като се позамислиш и вложиш проста логика.Когато си изморен,по-силен ли си или по слаб?Повторенията ти трябва да са свежи и да не се стига до отказ. :) Освен това имай предвид,че след 2 години и 3 месеца стаж прогресът ти и без това ще бъде бавен,ако има прогрес.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1