28.01.08
08:39
Взех си Animal Pak и продавачът ми каза да пия по едно пакетче на ден след хранене. Ако има някой тук, който го е пил сигурно знае, че в едно пакетче има 9-10 хапа, чудих се дали мога да ги разделя в два приема на ден, а понеже трябва да се пие преди тренировка, а аз ходя в 11 предиобяд на зала, проблем ли е да взема полувината преди залата, а другата полувина след това. По принцип не ми е проблем да ги издумкам на един път, но се притеснявам, че такова голямо количество няма да се усвои правилно наведнъж и организма ми ще изхвърли част от съставките. Ако някой може да ми отговори и на това, мерси предварително.
28.01.08
14:26
Пий всичко заедно. За да действа както трябва пака трябва да го поемеш целия. Ще се усвои, не го мисли това.
28.01.08
19:37
казано от str1k3 на 28.01.08, 08:39:
Взех си Animal Pak и продавачът ми каза да пия по едно пакетче на ден след хранене. Ако има някой тук, който го е пил сигурно знае, че в едно пакетче има 9-10 хапа, чудих се дали мога да ги разделя в два приема на ден, а понеже трябва да се пие преди тренировка, а аз ходя в 11 предиобяд на зала, проблем ли е да взема полувината преди залата, а другата полувина след това. По принцип не ми е проблем да ги издумкам на един път, но се притеснявам, че такова голямо количество няма да се усвои правилно наведнъж и организма ми ще изхвърли част от съставките. Ако някой може да ми отговори и на това, мерси предварително.
с каква цел го взимаш този суплемент ? :coolsmile:
28.01.08
20:27
:) Как така с каква цел? Пия го за сила, издръжливост, бързо възстановяване на мускулите (а и на организма като цяло) след тренировка, намаляване на опасноста от травми и в следствие на всичките изброени причини анаболен ефект, все пак този пак съдържа аминокиселини, минерали, витамини, калций, магнезий и др. и лично аз съм много доволен от него, макар че го пия само от седмица и няколко дена. Естествено комбинирам го с креатин и глутамин.
29.01.08
13:16
Задължително го пий наведнъж цялото пакет4е.Има зна4ение за6тото тези вещества реагират по между си и въобще няма да ти е пълен ефекта ина4е.Също така 6те ти кажа за един хитрец от фитнеса на когото му се виждаха мн големи едни хап4енца а те бяха от тея капсулите и тои ги отваря6е и пие6е прах4ето директно-груба гре6ка.има зна4ение къде то4но в организма ти се разтварят тея елексири :)
30.01.08
15:23
Благодаря за отговора, точно това ме интересуваше. Незнаех, че съставките си взаимодействат една с друга, мерси!