Мед и Цинк

Какво ще кажете за наскоро нашумялата комбинация “Мед и Цинк” и как влияе тя при процес на покачване на мускулна маса? благодаря предварително :)

MO

27.01.08
21:39

По-добре си вземи ZMA

27.01.08
21:53

казано от Mothefucker на 27.01.08, 21:39:

По-добре си вземи ZMA

Защото ...... ????????

ами нз,аз затова пиша тук.Чувам мн добри мнения за мед+цинк,айде дайте още мнения

MO

29.01.08
13:13

Еми,защото по-добре да си го вземе от някоя фирма и да е сигурен че прави нещо,отколкото от аптеката например а и ако тренира ще    му е добре дошло.

29.01.08
14:24

Защото пишеш само и само броя на постовете ти да се увеличава !

До автора на темата - не можеш от минерали да очакваш покачване на мускулна маса.

NX

29.01.08
15:11

Най добре е ZMA + МЕД , защото ако се взема прекалено дълго цинк без наличието на мед има вероятност от кървене на аортата. А и По принцип практиката е следната , на всеки 10мг цинк трябва да се приема 1мг мед  за да са в добро равновесие , и е добре да има разлика от поне 4 часа от приемането на единия спрямо другия минерал. Въпроса  че в България  почти неможе да се намери мед . Аз например си почъчах внос от чужбина на 100 таблетки от 2,5 мг меден хелат от представителите на Солгар в България , но на друго място засега неможах да намеря откаде да се поръча (можеби gnc , но за тях не съм сигурен).

Мнението беше редактирано от nxhnxh на 29.01.08 15:27.

ИВ

29.01.08
16:45

oxandrolone, как мога да си поръчам мед от тях ?

Мнението беше редактирано от Иван В. Станков на 29.01.08 16:46.

29.01.08
20:57

казано от Mothefucker на 29.01.08, 13:13:

Еми,защото по-добре да си го вземе от някоя фирма и да е сигурен че прави нещо,отколкото от аптеката например а и ако тренира ще    му е добре дошло.

От това се разбира че ако не вземе ZMA ше му дадат медни кабели да гризка

06.02.08
16:18

казано от oxandrolon на 29.01.08, 15:11:

Най добре е ZMA + МЕД , защото ако се взема прекалено дълго цинк без наличието на мед има вероятност от кървене на аортата. А и По принцип практиката е следната , на всеки 10мг цинк трябва да се приема 1мг мед  за да са в добро равновесие , и е добре да има разлика от поне 4 часа от приемането на единия спрямо другия минерал. Въпроса  че в България  почти неможе да се намери мед . Аз например си почъчах внос от чужбина на 100 таблетки от 2,5 мг меден хелат от представителите на Солгар в България , но на друго място засега неможах да намеря откаде да се поръча (можеби gnc , но за тях не съм сигурен).

Това за аортата ми се струва малко преувеличено. Той цинка е толкова дефицитен като минерал, че трябва да стане яко предозиране, за да започне да ти кърви аортата, въпреки че аз това за пръв път го чувам, но може и да е вярно незнам.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1