29.01.08
14:18
До сега не беше ми се случвало -след като правих гърди в понеделник,днес имам мускулна треска не само на тях ,но и на гърба.И това ме притеснява .Все пак днес ми е деня за трениране на гърбът.А при положение ,че си тренирах нормално гърдите като всяка друга седмица и тренирам от 3 месеца.Очаквам компетентни отговорчета:щ
полулег,лег и флайс на машина.не вярвам да съм претренирал.А не бих казал че е точно мускулна треска на гърба ,но наистина перките ми са доста натоварени ,то се усешта.дали прекалено съм се изпъчил при лега.но до сега нямах проблем след тренировка за гърди да натоваря леко и гърбът.
Да не би предишния ден да ти е бил гръб в програмата? Понякога мускулната треска се усеща на по-следващия ден.
не това е първият ден от програмата ми,започвам си с гърди.Но смисал щом съм го натоварил , а днес вторник имам гръб ...може и да е от лега..
От лега е - както при гърба се натоварват индиректно гърдите , възможно е и обратното
От как тренирам всеки път след тренировка за гърди имам мускулна треска която не ме пуска по 2-3 дена. Не съм умрял а от доста време е така при мен и не виждам проблем даже обратното. Аз лично съм доволен когато имам треска...свършил съм си работата в залата. Аз така го разбирам.
03.02.08
07:38
казано от Random на 02.02.08, 23:10:
От как тренирам всеки път след тренировка за гърди имам мускулна треска която не ме пуска по 2-3 дена. Не съм умрял а от доста време е така при мен и не виждам проблем даже обратното. Аз лично съм доволен когато имам треска...свършил съм си работата в залата. Аз така го разбирам.
нищо лично, но въобще не си разбрал тематиката на въпроса.
случвало ми се е и на мен. От лега е.