29.01.08
00:31
значи имам едни пари тука и се чудя за какво да ги дам преди 10 дена си поръчах Стак 2 + Креатин на Пърфект 800 грама.. и се чудя дали да си взема сега този глутамин http://bodybuilding-bulgaria.com/index.php?productID=279 или да си взема Енимъл М-Стак .. някой пробвал ли е този глутамин ? Добър ли е ? И също така някой комбинирал ли е Енимъл Стак 2 и Енимъл М - Стак ? Моля пишете само тези който си имат на понятие в тази област .. на 17 години съм 85 кг тежа Ръка 42 ,180 см Висок до сега само съм на Протейн след тренировка в залата , преди съм взимал креатини и глутамини 1-2 пъти ама некачествени.. Искам да стана 92-3 кг до лятото и ръката 45 да стане :cheese:
29.01.08
05:22
Едва на 17 си и ако наистина си с такива физически данни повярвай ми не ти трябва на този етап нищо по-различно от стабилно ядене,яка тренировка и може би протеин ,мултивитамин и някакъв креатинен суплемент. Все пак тези продукти са за 21 дена и трябва да изпие поне 2 опаковки за пълен ефект,но моят съвет на този етап от развитието ти е да не ги пробваш
и Глутамина ли..Еми аз тренировките си ги правя.. Даже повече от нормалното ето например снощи за гръб направих 8 упражнения, ям като луд пилешко ориз и т.н знаете кво се яде предимно ,няма нужда да обеснявам .Не съм наясно с добавките защото не съм приемал много, само протейн-че след тренировка.Нещо могат ли да ми навредят на организма тези добавки например стак 2 креатин-а и глутамина ?!? Да с тази физика съм ето даже моя снимка.. от Добрич съм ,http://resp3ct.aha.bg/
Евала,големичък си за 17,браво ;)
LawrenceTaylor ти каза,и според мен също няма смисъл да бързаш със анималите.Глутамина е за въстановяване и според мен можеш да комбинираш някакър протеин+креатин+глутамин.Не бих казал,че ще е проблем,даже ще има доста добър ефект.
Успех!
29.01.08
07:33
Animal Stak е суплемен с натурални съставки,които стимулират собственото производство на тестостерон, има също кортизолни блокери,малка доза пъмп добавки,енергетици,стимулатори на хормона на растежа.По мое лично мнение това е единствения слаб продукт на Universal. За 17 годишен не мисля,че на този етап за ти необходими такива добавки, имаш си всичко за твоята възраст.
29.01.08
10:43
Стак 2 не сум ползвал и не мога да изкажа мнение.Сега съм на първата седмица на М Стак и определено има ефект.Пия го в комбинация със суроватъ4ен протеин.На твое място оба4е бих из4акал с употребата на тея серии за6тото има6 много потенциал като ти гледам данните ( ако си сравнително 4ист де а не някой тлъстак )Направи си един курс с креатин протеин и глутамин и според мен 6те остане6 мн доволен.За6то сега трябва да бърза6 с анималите след като о6те не си стигнал някакви предели на развитие.Не 4е анимал серията е не6то брутално де.Всъщност добре 4е имам възможност да ми ги носят от америка и ми излиза сравнително евтино.Ако трябва6е да дам 110-120лв не бих го направил просто за6тото резултата не е 4ак толкова голям.Ако мисли6 4е 6е стане6 като тея на снимките в рекламната кампания на юнивърсал... не е тва на4ина.Също така не знам дали си виждал какво предствалява едно пакет4е от М Стак (предполагам и Стак 2)- тва са 7-8 симпати4ни хап4ета с подобаваща големина...та мисълта ми е тва ако го умножи6 по две в слу4ай 4е вземе6 едновременно двата продукта не съм сигурен как 6те ти се отрази на организма.Може и ни6то да не ти стане ама аз бих го проверил.Мисля 4е 4ерния дроб е в състояние да произведе едно максимално коли4ество киселина която ако не е достатъ4на да разгради вси4ки тея лайна предполагам 4е 6те има последици.Тва си го провери ти 6тото не съм сигурен.Другото което 6тях да кажа е 4е въпреки 4е юнивърсал имат по4ти идеална рекламна кампания дале4 не са най-добрите на пазара.Виж например темата Hyperdrol X2 или Superdrol NG? Като цяло оба4е мисля 4е ти е доста рано за тея неща защото има6 още доста нереализиран потенциал.Ина4е 6е ти пи6а да ти кажа какво ми е крайното мнение за М Стак като свърши цикъла.
29.01.08
12:17
respect, просто няма да ти подействат Анималите на този етап. Това се опитват да ти кажат, включилите се в темата. Пробвай ги след година и повече. Дотогава ще са измислили още по-силни и качествени продукти.
29.01.08
16:33
Е не всичи Енимъли няма да му подействат, а и той вече ги е купил така че.. Според мен можеш да си вземеш Анимал Пъмп - той е креатинова матрица и мисля че нищо няма да ти стане от нея.
29.01.08
17:12
Не бе те 6те си му подействат ама няма да извле4е максикума от тях за6тото има о6те много възможности да се развива и без тях на този етап.Ина4е мн ясно 4е няма да ги хвърли след като ги е купил ве4е.Просто да преценява оттук нататък по-внимателно:)