Отношението ми към хран. добавки...

23.12.04
22:00

Напоследък усещам, че съм загубил всякакъв интерес към добавките, които трябва да взимам, въпреки че знам че не трябва така.
Тея на хапове забравям да ги пия.
Тея на прах ме мързи да си разтварям.
Какво да правя за да си създам пак навика да си ги пия? :(

П.С. При вас случвало ли се е такова нещо?

24.12.04
05:58

Загубил си мотивацията! Да не би да си в застой или да не виждаш ефект от добавките? Аз лично като виждам, че ми се отразяват добре (сила/маса) ги пия с кеф... Безразлично ми става когато не виждам ефект...
Прегледай си храненето + тренировката.. и си помисли, кое точно за какво го пиеш.. Ако се замислиш ще прецениш дали си заслужава да го пиеш ТОЧНО тогава или пък трябва да го премахнеш от програмата си. Същото нещо и за тренировките... ако смяташ че ти трябва промяна.. направи я, след това всичко ще тръгне както трябва  :wink:

24.12.04
10:43

И на мене ми се случи същото със ЗМА-то. Нещо много много не го усещам, и забравям да го пия (вярно, че е само минерали, ама все пак)! Прав е пърлсайт, че като не действа губиш мотивация да го пиеш!

24.12.04
17:59

Въпроса е, че си действат перфектно, но май само креатина го пия както си треа. Дори НОКСа забравям да пия.

24.12.04
21:20

НОКС? Не знам какво е! Сори!

24.12.04
21:30

При мен се получава това когато пия една и съща добавка дълго време. Ако пия се протеин 2-3 месеца наред направо не мога да го гледам. Затова разнообразявам често, я аминокиселини, я креатин с глутамин, я нещо др. :)

24.12.04
23:37

Протеин или гейнер имам и от 2те но съм пил 2 пъти последните 2 месеца някъде ... и пак не ми се пият :)

25.12.04
22:21

vanisher, недей така!  :(  Направо ме плашиш.
:cry: Мисли за добавките като средство за постигане на целите - т.е. като част от треноровъчния процес. Както кривиш усилено железата в залата и лееш кофи пот, така продължавай да спазваш хр. режим и да си пиеш тъпите добавки. Ако някой ми каже, че без добавки няма да постигна следващия сантиметър ще ги пия, ако ще да са с вкус на  :? Според мен ако нямаш мерак за добавки и тн, нямаш и желание за тренировка така ли е?

25.12.04
23:39

ми тренирам си кат вол :)
а преди имах такова желание че даже гейнер с вкуса на лай*а пиех по едно време.

MI

26.12.04
11:33

Ванишер аз бих те посаветвал да починеш една седмица и после пак да се бориш с железата ,за да можеш да стресираш малко организма и ще видиш ,че тогава желанието за приемане на добавки(независимо вкуса им) ще се върне.Иначе е хубаво да разнообразяваш приема на хранителните добавки - пробвай само с креатин ,после с нокс и така ги редувай в няква цикличност и мисля че така ще е най-добре.
успех
по-здрави

26.12.04
16:14

починах 4 дена и пак не мога да гледам протеина :)

ВН

26.12.04
20:56

Може тялото ти да се опитва да ти подскаже нещо! Обърни си внимание!

27.12.04
18:36

[quote author=“Image”]Може тялото ти да се опитва да ти подскаже нещо! Обърни си внимание!

Което ще рече ?

ВН

27.12.04
22:04

Откаде да знам тялото си е твое! Обикновенно загубата на апетит се появява, при:
- пренасищане на организма с дадено вещество
- при недостиг на дадено вещество

Както виждаш противоречиво е!
Почини си 1 седмица, преосмисли режима си на трениране и постепенно отново започни да вкарваш добавки 1 по 1 на всеки 5 дни. Обикновенно 1-3 дни след взимане на “проблемната” добавка (ако в случая всичко е заради такава) сама ще се обади.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1