Моят хранителен режим... Очаквам критики...

8ч.(веднага след ставане)-Шейк от суроватка и бързи въглехидрати(гейнер)

9-10ч.(основна закуска)-100гр. овесени ядки(финни) смесени в 400гр. к.мляко+1 яйце

12-13ч.(обяд)-100гр. пилешко филе+2 яйца, 4-5 филии пъл.хляб донос, голям картоф или някакъв друг зеленчук

14.30ч.(преди тренировка) 50-70гр. овесени ядки)

15ч.-тренировка

16-16.30(след тренировка)-30-40гр. комб.протеин(суроватка,казеин,яйчен) смесен в един цял кумпот(500-600гр. течност) или дубавям  70гр. кристална захар

17.30ч.-50-70гр. овесени ядки накиснати в 200гр. мляко

19.30-20ч.(вечеря)-100гр. телешко(без мазнини)+2 яйца, 150-200 грама зеленчуци+3-4 филии пълн.хляб бонус

11ч.(преди лягане)-шепа ядки(бадеми,фъстъци и.тн.)

В дните когато не тренирам махам след трен. шейк и овесените ядки с млякото, както и преди тренивачното хранене с овесени ядкти и към 16ч. правя следобедна закуска с 100-150гр. овесени ядски с 400гр. к.мляко+1 яйце.

Старая се дневно да пия около 3-4л. вода.От време на време си похапвам и малко от забранените храни(хора сме все пак  :)  ), но като цяло ми е мн.бърз метаболизма и това не ми пречи.
Алкохолът е рядкост(1-2 напивания, но с мярка естествено месечно), Не пуша.

Очаквам забелешки и съвети!

Забравих личните данни  :)  , ето ги и тях: 1г. тренировачен стаж, 178см височина, 110 гръден кош, 67кг(мн.малък процент мазнини), 36см ръка(студена),  крака започнах да тренирам наскоро и са мн слабо развите, затова и горната част ми е доста добра за тези килограми и височина.

AD

30.01.08
17:06

Дам, добре изглежда, само ми направи впечатление, че вкарваш много овесени ядки и другото е, че не ядеш плодове ::тhинк::
Преди лягане може си боцкаш и изварка, ако ти понася.

Мнението беше редактирано от AdDicTed. на 30.01.08 17:08.

Овесените ядки ги ям много защото за мен са най-лесния начин да си набавя адекватно количество качесвени въглехидрати, пък и съдържат голямо количество Л-Аргинин. Обикновенно плодове ям, много различно, примерно като сфърша даскало си зимам бананче докато чакам рейса или пък, ябълки има постоянно в къщи и когато усетя глад ям по 1-2, просто много различно ги ям и за това не ги вписах. А за изварата, как да ти кажа, пробвах 1-2 пати, но много утвратително тва нещо  :down:  мисля, че няма никога да се науча да ям извара чиста, пък за жалост биуджета не ми позволява закупуването на казеин.

Мнението беше редактирано от Николай Маринов на 30.01.08 17:33.

30.01.08
20:57

Не съм смятал точно грамажите, но на пръв поглед ми харесва.  :)

AD

30.01.08
21:02

Еми да бюджета спъва всеки. Храни се по това което си написал и щом си набавяш необходимите белт. въгл. и мазн. продължавай
в същия дух. И не забравяй да си разнообразяваш храната от време на време.(примерно замествай тея ядки с картофки :) и така )

31.01.08
07:23

Незнам само защо взимаш толклова много въглехидрати :) . И аз не понасям извара, но необезмаслената (кашкавалена й викат в районното пикадили) си е направо приятна. Може да си правиш снежанка. 200 гр извара 200-300гр кисело мляко и 100гр. пресни краставички и става екстра. Хем няма много мазнини и въглехидрати тъй че не пречи на дневния ти режим, може да го вметнеш някъде.

Мерси за съветите  ;-)  . Обикновенно когато нямам деден вид храна я заместван с друга която има същите съдържания горе доло, примерно овесените ядки преди тренировка ги замествам с 1-2 ябълки и т.н. Не съм брои до сега калориите и въглехидратите, само белтъка, но много трудно качвам, въпреки добрия режин и след тренировките винаги имам по 2-3 дни мусколна треска, никога не съм претренирал и просто трудно качвам, но за сметка на това качествено.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1