30.01.08
16:19
Дайте някаква информация ... цени, фирми и т.н
Благодаря !
Фирми много.Цените варират от 2 лева(нутрим, пауър и бюти) до 5-6 лева(водещите американски фирми) и зависят от % протеин, който съдържат.
И да не отварям друга тема ще питам тук: Тъй като понякога ми се налага да съм в университета 4-5 часа и там няма нищо свестно за ядене, а пък не става “да си нося кацата със зеле от нас”(изказване на Хитлер) по време на лекции реших че най-добрия вариант ще е да си взема някакво протеиново блокче. Кое е най-доброто в съотношение цена качество?Мисля си за промакс....
30.01.08
19:46
Като че ли е най-оферта, да си вземеш кутия - иначе е много скъпо, поне за нашите стандарти. Само че не мога да открия кутии с барчета,освен Анимал Барс, а те не вършат работа.. Някой знае ли линк?
Мнението беше редактирано от Mothefucker на 30.01.08 19:49.
30.01.08
19:51
dobavki-bg.com/browse.php?cat=1&scat=4
казано от Aquiles на 30.01.08, 17:41:
Фирми много.Цените варират от 2 лева(нутрим, пауър и бюти) до 5-6 лева(водещите американски фирми) и зависят от % протеин, който съдържат.
И да не отварям друга тема ще питам тук: Тъй като понякога ми се налага да съм в университета 4-5 часа и там няма нищо свестно за ядене, а пък не става “да си нося кацата със зеле от нас”(изказване на Хитлер) по време на лекции реших че най-добрия вариант ще е да си взема някакво протеиново блокче. Кое е най-доброто в съотношение цена качество?Мисля си за промакс....
Идеално е като идея.Аз не ги използвам тия барове много често,но като ми се наложи си купувам на NUTREND за 3 лв парчето.
казано от DiaVolLo на 30.01.08, 19:51:
dobavki-bg.com/browse.php?cat=1&scat=4
Тея от линка са със соев протеин вътре.
Бих избрал The Force.В Германия ги има,едно блокче тези 100гр и има 50гр протеин и е към 4-5лв.В БГ още не съм ги виждал,но гледах реклама в списания ОЛИМП на тях.Според мен са оферта,стига да можеш да си ги намериш ;)
30.01.08
20:25
http://promax-bg.com/
Супер доволен съм. Перфектен вкус, американско качество, висок грамаж.
Вземете си 2-3 пъти от българските ако ви се вижда висока цената и после 2-3 от Promax-a и сами ще разберете, че си заслужава.
казано от Георги Гайдов на 30.01.08, 20:25:
http://promax-bg.com/
Супер доволен съм. Перфектен вкус, американско качество, висок грамаж.
Вземете си 2-3 пъти от българските ако ви се вижда висока цената и после 2-3 от Promax-a и сами ще разберете, че си заслужава.
Какви са им цените? и продават ли се по-наедро по кутии примерно?
30.01.08
20:37
4 лв. за брой.
Кутия 12 броя - 40 лв.(малко над 3 лв. излизат). В магазина на NOW се продават.
30.01.08
20:55
До колкото съм запознат Promax правят добри протеинови десертчета.. Доста протеин има в тях, но цената .. ;( 4 лева на парче, а ако са в кутия—> 12 десерта за 40 лв.
ЕДИТ : Опа малко се позабавих с писането, защото станах от компа и чак сега виждам, че вече са казали за промах :)
Мнението беше редактирано от UltraVisioN на 30.01.08 20:57.
31.01.08
10:02
Супер аз мисла да си взема много добра оферта.А някой знае ли каква е разликата м/у обикновенните им барчета и Triplelayer и цената на тоя протеинов шейк?
Мнението беше редактирано от Mothefucker на 31.01.08 10:07.
31.01.08
11:06
Triple layer-a са по - вкусни и малко по - тежки. Трябва да пробваш. Особено е.
03.02.08
21:26
Triple Layer са по-сочни и по-тежки. Всичко е до вкус... вкусовете са доста различни всеки трябва да опита за да си избере най-добрия за него вкус.
Цената на протеиновия шейк е 7 лева. И скоро време също ще има промоция ако се вземе бройка и цената ще пада до 5-6 лева.