30.01.08
23:30
Реших да влезна по активно в периода на качване на мускулна маса и за тази цел ще ми трябва подобаващи сушлементи. За сега съм се спрял върху тези и два продукта, но все още не мога да преценя кой ще даде по добри резултати. Моля помогнете в избора!
31.01.08
05:11
Ако имаш възможност си вземи Storm на Universal или SizeOn на Гаспари. Cellmass свършва за 20 дни,а Storm за 40.Изборът е ясен
31.01.08
06:42
Освен ако не е от значение и какво се случва през тези 20 / 40 дни. :)
31.01.08
06:55
съставките на Storm и на SizeOn са далеч по-добри от тези на Swole и Cellmass,цената също е определящ фактор и ефекта също. В крайна сметка изборът е личен, но всеки има право да изкаже своето мнение.
31.01.08
07:11
казано от LawrenceTaylor на 31.01.08, 06:55:
съставките на Storm и на SizeOn са далеч по-добри от тези на Swole и Cellmass,цената също е определящ фактор и ефекта също. В крайна сметка изборът е личен, но всеки има право да изкаже своето мнение.
Без да се обиждаш подобен коментар е неуместен. И двата продукта са високотехнологични и са формулирани от специалисти, които това им е работата. Сега аз и ти може да разбураме малко от химия, аз дори съм учил известно време, но далеч не сме учени.
Като човек, който предлага и двата продукта и има поглед върху действието ще кажа че са много различни като ефект.
Ако тренираш МНОГО и целта е възстановяването, Селмас е по-удачен защото действа много бързо, в рамките на 3 часа се усеща.
Слоу според мен е по-удачен за маса и е по-изгоден като цена.
За продуктите на юнивърсал и гаспари не мога да се изкажа, защото не са ми попадали, а както споменах е несериозно да се правя на химик.
И аз имах същоъо чудене,но се спрях на Swole :) Ще го почна в началото на февруари и ще споделя отзиви от него. ;)
31.01.08
08:04
както се изразих и по-горе въпрос на личен избор е,и 4-те продукта са добри,всеки има право на избор ,аз си казах мнението
31.01.08
08:11
Ако си решил да избираш точно между Swole и Cellmass аз бих се спрял на продукта на BSN.Опитвал съм го в комбинация с други продукти,но изпих 3 опаковки една след друга,той е по-подходящ за възстановяване и за чист обем,без натрупване на мазнини,от него се чувстваш твърд и обемен,въпреки наскоро появилите се противоречия около този продукт,той наистина действа,но поне 2-3 опаковки.