28.11.04
20:14
Кажете си мнението за схема - бионабол и винстрол <- стабилна
28.11.04
20:23
добра комбинация но може и само на винстро,зависи кога запоследно си зобил и с какво.
Аз най-обичам Бианабол+Винстрол и тестостерон. :lol: Тва е най-якото според мен :lol: :lol: :lol:
25.12.04
01:32
[quote author=“jabok”]Аз най-обичам Бианабол+Винстрол и тестостерон. :lol: Тва е най-якото според мен :lol: :lol: :lol:
Аз пък най-обичам свинско със зеле :lol: . Хора я укротете малко изказванията, че някой кой знае какво ще си помисли :shock: . jabok вярно е че комбинацията е неква силна ама все пак не говорим за бонбонки :wink: . На мен лично ми звучи убийствено силна, в истинския смисъл на думата :evil: . Съвета ми към тебе е да не постваш такива работи, защото незнаеш този който е направил темата, дали е здраво-мислещ човек ( пълнолетен ли е... ) какъв стаж има и тн. ако не е... се досещаш каква беля ще стане. Предложението на Armitrage е както винаги на ниво 8) , но според мен трябва първо да чуем човека какво иска да постигне... след това да давате съвети какво да взима и тн.
Писна ми да повтарям.
Ако искате схема за прием давайте следното:
1. Възраст
2. Ръст
3. Тегло
4. Стаж в залата
DichoN5 според мен на никои нема да му стане нущо от тоя бианабол+винстол и тестостерон. Наи-много да не го дигне докато пие тия боклуци.А моя съвет е въобще да не пие такива работи щото и аз сам пил малко бианабол и докато пиех не сам го дигнал а като го спрех неможах да го свала :oops:
27.12.04
02:33
[quote author=“jabok”]DichoN5 според мен на никои нема да му стане нущо от тоя бианабол+винстол и тестостерон. Наи-много да не го дигне докато пие тия боклуци.А моя съвет е въобще да не пие такива работи щото и аз сам пил малко бианабол и докато пиех не сам го дигнал а като го спрех неможах да го свала :oops:
:evil: Аз те помолих да не постваш подобни работи, но ти пак... Не може да твъдиш, че от тази комбинация нищо неможело да ти стане, защото според мен нямаш достатъчно знания за да си сигурен... Ако някой вземе това инфо за чиста монета... се очаква и най-лошото. Това все пак е комбинация от 3 вида стероид ( и то не от най-безобидните ) определено не е за първи цикъл.
30.12.04
02:19
vanisher, въз основа на циклите ми до момента, бих желал да те поправя. И по-точно:
1. и основно- взимано ли е нещо до момента или не, ако е да-какво, по колко
2. цел / маса ли, релеф ли/
3. Стаж в залата - на чисто поне първите 6 месеца - задължително
Да се обоснова:
1. Възраст - не е задалжително, пича решил ли е да зима и бог да слезе нема го спре, та дали сам на 15 или на 30, не съм ли вземал нищо до момента и с 5 мг. ще раста. И вече друг е вапроса ако вече е вземано нещо !
2. Ръст - че за к’во пък ръст !? Хората трее са наясно вече защо повечето щангисти са ниски или защо мацките в художествената гимнастика си остават завинаги кинта и половина ! - калциране
3. Тегло - прочети 1. Възраст,
4. Стаж в залата
п.п. сори че не е подредено и с подробни обяснения, но основно е целта и дали кръвта е още девствена
успехи
тук таме се намират много яки и наистина полезни постове