Да пия ли и какво?

31.01.08
08:47

Здравейте! Взимах известно време L-карнитин, но това се оказа грешка. Вярно, че свалих доста и позичистих, но все пак нямам голяма мускулна маса. Висок съм към 175см и тежа около 70кг. На 16 години съм. Сега се ориентирам да пия някакви протеини, но не знам какви? Предложете ми някакъв вид (суроватъчни или някакви други...), кажете ми кога и по колко да пия. И ако може мнение дали въобще има смисъл да пия?  Поздрави!

ГП

31.01.08
10:09

Хах пич е какво ти да не очакваше от Л-карнитина ММ да качиш?!?!?а пък си и на 16 годи потренирай хапвай правилно и имай търпение.
Успех!!!

31.01.08
11:43

Я кажи какъв Л-карнитин пи? Защото аз реших да пробвам един месец този на Биогейм и при мен нямаше почти никакъв ефект. Аз по принцип свалих доста това лято но вече като че ли спрях да свалям, а искам да изчистя още доста мазнини. Благодаря.

31.01.08
18:24

казано от fozzy на 31.01.08, 08:47:

Здравейте! Взимах известно време L-карнитин, но това се оказа грешка. Вярно, че свалих доста и позичистих, но все пак нямам голяма мускулна маса. Висок съм към 175см и тежа около 70кг. На 16 години съм. Сега се ориентирам да пия някакви протеини, но не знам какви? Предложете ми някакъв вид (суроватъчни или някакви други...), кажете ми кога и по колко да пия. И ако може мнение дали въобще има смисъл да пия?  Поздрави!

Препоръчвам ти да си купиш суроватъчен протеин за преди и след тренировка (съответно по 1 доза). Тъй като западните са скъпички (но качествени) не ти препоръчах, но спокойно можеш да го пиеш и сутрин и следобед. В нетренировъчните дни - също сутрин, следобед, абе между храненията. Качествени марки на нашия пазар колкото искаш - Ултимейт, Юнивърсъл, МЛО, Синтракс, Чемпиън, Оптимум, АСН, Нау, АББ...и др., като който и да избереш няма да збъркаш.

31.01.08
20:20

казано от Стоянчо на 31.01.08, 18:24:

Препоръчвам ти да си купиш суроватъчен протеин за преди и след тренировка (съответно по 1 доза). Тъй като западните са скъпички (но качествени) не ти препоръчах, но спокойно можеш да го пиеш и сутрин и следобед. В нетренировъчните дни - също сутрин, следобед, абе между храненията. Качествени марки на нашия пазар колкото искаш - Ултимейт, Юнивърсъл, МЛО, Синтракс, Чемпиън, Оптимум, АСН, Нау, АББ...и др., като който и да избереш няма да збъркаш.

Мерси за отговора!

lbl, пиех един на някаква полска фирма OLIMP. Само да отбележа, че беше Ацетил Л-карнитин!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1